ابراهیم خدابنده: مواضع خائنانه فرقه رجوی در تنش ایران و امریکا

0
1108

مواضع خائنانه فرقه رجوی در تنش ایران و امریکا

ابراهیم خدابنده، انجمن نجات، بیست و یکم می ۲۰۱۹:… به جرأت می توان گفت که در میان دولتمردان به غیر از مثلث جان بولتون، بنیامین نتانیاهو و محمد بن سلمان کسی موافق درگیری نظامی بین آمریکا و ایران نبوده و به نوعی با آن به مخالفت برخاسته و خواستار رفع تنش در روابط دو کشور گردیده است. فرقه ی تروریستی رجوی که به تنها چیزی که هرگز فکر نمی کند عالی ترین مصالح و منافع ملی است مواضع خائنانه ی خود را نیز در این خصوص اعلام نموده است. برای من که سالیان با این فرقه بوده ام این موضعگیری کاملاً قابل پیش بینی بود و جز این انتظار نمی رفت. مواضع خائنانه فرقه رجوی در تنش ایران و امریکا. 

مواضع خائنانه فرقه رجوی در تنش ایران و امریکااز کمین مجاهدین سر کوچه ها برای کشتار مستشاران امریکائی تا گماشتگی برای جنگ طلبان امریکائی

مواضع خائنانه فرقه رجوی در تنش ایران و امریکا

ابراهیم خدابنده

اخبار این روزها حاکی از افزایش تنش ها در اختلافات دیرینه بین آمریکا و ایران است که برخی حتی احتمال درگیری نظامی را هم منتفی نمی دانند. فرستادن ناو جنگی آبراهام لینکلن به منطقه و تهدیدات پی در پی سران آمریکا، علت اصلی بالا گرفتن این تنش ها مطرح شده است.

در همین رابطه ایرانیان در داخل و خارج از کشور با هر مرام و عقیده ای صرف نظر از دیدگاه های سیاسی و همچنین غیر ایرانیان در سراسر جهان نسبت به بروز درگیری نظامی بین آمریکا و ایران واکنش نشان داده و با آن به مخالفت برخاسته اند. حرکت های بسیاری به اشکال مختلف در گوشه و کنار علیه بروز جنگ صورت پذیرفته است.

به جرأت می توان گفت که در میان دولتمردان به غیر از مثلث جان بولتون، بنیامین نتانیاهو و محمد بن سلمان کسی موافق درگیری نظامی بین آمریکا و ایران نبوده و به نوعی با آن به مخالفت برخاسته و خواستار رفع تنش در روابط دو کشور گردیده است.

فرقه ی تروریستی رجوی که به تنها چیزی که هرگز فکر نمی کند عالی ترین مصالح و منافع ملی است مواضع خائنانه ی خود را نیز در این خصوص اعلام نموده است. برای من که سالیان با این فرقه بوده ام این موضعگیری کاملاً قابل پیش بینی بود و جز این انتظار نمی رفت.

سازمان مجاهدین خلق در مواضع خود که از زبان اعوان و انصارش در نوشته ها و مصاحبه های مختلف تکرار می شود مدعی است که خواهان “صلح واقعی” می باشد ولی در عین حال هر حرکت ضد جنگ را به این بهانه که سرمنشأ آن جمهوری اسلامی است محکوم می داند.

مخالفت با هر حرکتِ ضد جنگ و به دنبال “صلح واقعی” بودن به چه معنی است؟

رجوی طی ۱۶ سال اخیر، برای یافتن جایگزینِ صدام حسین بسیار تلاش نموده تا این جایگزین خریدار خیانت هایش باشد، لذا سعی کرده تا به هر نحو خود را وارد باشگاه جنگ طلبان آمریکایی و منطقه ای نماید و خدمات خود را به اربابان جدید عرضه دارد.

به یاد دارم که به دنبال تهاجم ارتش بعثی صدام حسین به خاک ایران، سازمان مجاهدین خلق که آن زمان نمی توانست علناً وابستگی اش را به عراق فاش سازد و هرگز قصد نداشت در دفاع از کشور قدمی بردارد، اعلام نمود که چون با جمهوری اسلامی مرزبندی دارد لذا در “سنگرهای مستقل” از نیروهای مسلح کشور در برابر دشمن به دفاع از میهن اقدام خواهد نمود. همچنین با وجودی که سند ملل متحد مبنی بر این که عراق آغازگر جنگ بوده موجود می باشد فرقه رجوی تلاش داشت تا ایران را مسبب جنگ معرفی کند.

این مواضع خائنانه، رجوی را به همان جایی برد که باید می رفت یعنی او در کنار دشمن متجاوز به خاک میهن قرار گرفت تا علیه مرزبانان و مدافعان میهن دست به سلاح ببرد و برای دشمن جاسوسی کند. معنی بهانه “سنگر مستقل در برابر دشمن” دیگر برای همگان روشن شده بود.

اما امروز دست رجوی روتر از آن است که چنین ترفندهایی کارساز باشد. همگان می دانند که رجوی برخلاف تمام جریانات ایرانی و غیر ایرانی، خواهان جنگ است و آینده ی خود را صرفاً در شعله ور شدن جنگ می داند و مدعی “صلح واقعی” بودنش هم بهانه ای برای پنهان کردن مواضع جنگ طلبانه اش می باشد.

ابراهیم خدابنده

توسط انجمن نجات مرکز تهران در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸

مواضع خائنانه فرقه رجوی
لینک به منبع

—————————

Sobhani-saderate-houghe-bashar-170-300

“صادرات حقوق بشر” از جاده “تحریم و جنگ” با سوخت رسانی اسرائیل، سعودی و فرقه مجاهدین

—–

آرشیو موضوع : اجتماعی، فرهنگی، سیاسی

نه به جنگ ـ اختلاف در واشنگتن بر سر داده‌های سازمان سیا درباره ایران

نه به جنگ ـ اختلاف در واشنگتن بر سر داده‌های سازمان سیا درباره ایران

به گزارش اشپیگل‌آنلاین به نقل از واشنگتن پست، حتی ترامپ نیز در این رابطه کمی محتاط‌‌تر شده است. او نگران است که به واسطه بولتون و پمپئو وارد یک درگیری نظامی با ایران شود. و این امر ناقض وعده‌های انتخاباتی اوست که می‌گفت آمریکا باید به جنگ‌های پرهزینه و پرآسیب پایان داد. تاکنون سیا و پنتاگون این تصاویر را …

نه به جنگ ـ راینر هرمان :”فشار حداکثری ترامپ بر ایران بی‌تاثیر خواهد بود”

نه به جنگ ـ راینر هرمان :”فشار حداکثری ترامپ بر ایران بی‌تاثیر خواهد بود”

اعتبار جهانی سیاست خاور نزدیک آمریکا همواره کاهش مییابد.  ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده ابتدا با این پرسش که  آیا نیروهای آمریکایی از سوریه خارج می‌شوند یا نه سردرگمی  ایجاد کرد و اکنون سیاست  “فشار حداکثری” بر ایران که تنها بر نیروی نظامی استوار است و هیچ امکانی برای دیپلماسی نگذاشته، آب به آسیاب بحران‌های خاورمیانه می‌ریزد. ترامپ و …

نگاهی به سیاست‌خارجی ترامپ؛ “حرافى بسیار، فقدان استراتژی”

نه به جنگ ـ راینر هرمان :”فشار حداکثری ترامپ بر ایران بی‌تاثیر خواهد بود”

خبرنگار واشنگتن‌پست، کورت میلس نوشته است: «بولتون همزمان با چاپلوسی، رئیس‌جمهور را خلاف خواست او به سوی سیاستی سخت‌گیرانه‌ سوق می‌دهد.» البته روشن نیست که بولتون تا چه حد موفق خواهد بود. برخی از شواهد حاکی از آن است که گذشته سیاسی او به عنوان یکی از معماران جنگ عراق اعتبار او را خدشه‌دار کرده و او به …

واکنش سرد اتحادیه اروپا به سفر غیرمنتظره پمپئو به بروکسل

واکنش سرد اتحادیه اروپا به سفر غیرمنتظره پمپئو به بروکسل

فدریکا موگرینی، هماهنگ‌کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا نسبت به سفر غیرمنتظره پمپئو به بروکسل واکنشی خویشتن‌دارانه از خود نشان داده است. خبرگزاری آلمان روز دوشنبه ۲۳ اردیبهشت (۱۳ مه) با انتشار گزارشی از واکنش سرد فدریکا موگرینی نسبت به تغییر برنامه سفر مایک پمپئو خبر داده است. موگرینی گفته است که او در ساعات بامدادی روز دوشنبه از سفر …

عراقچی: آمریکایی‌ها شماره تلفن ما را دارند

عراقچی: آمریکایی‌ها شماره تلفن ما را دارند

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با اظهاراتی  از سوی کاخ سفید برای برقراری تماس با تهران و نشر این خبر که حتی ترامپ شمارهای هم برای برقراری این تماس ارائه کرده، گفت: «برای خروج از شرایط دشوار و بحرانی که ترامپ برای خود و آمریکا ایجاد کرده است، نیازی به میانجی …

ترامپ: مایلم رهبران ایران به من تلفن بزنند

ترامپ: مایلم رهبران ایران به من تلفن بزنند

او در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «آنچه علاقه دارم در ارتباط با ایران ببینم این است که با من تماس بگیرند.» او تأکید کرد که آمریکا نمی‌خواهد جمهوری اسلامی به تسلیحات هسته‌ای دست یابد. دونالد ترامپ ادعا کرد که جان کری، وزیر امور خارجه سابق آمریکا با مقام‌های جمهوری اسلامی در تماس بوده و به آنها گفته …

اروپا نیازمند ابتکار مستقل ( از آمریکا ) در قبال ایران است

اروپا نیازمند ابتکار مستقل ( از آمریکا ) در قبال ایران است

نوربرت روتگن، رئیس کمیسیون سیاست خارجی بوندس‌تاگ (پارلمان فدرال آلمان) نیز خواستار مواضع مشترک و یکپارچه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در خصوص برجام شد. او تاکید کرد: «ما نیاز به یک ابتکار اروپایی درخصوص خاومیانه، ایران و همسایه‌های آن داریم.» او در ادامه تاکید کرد که اروپایی‌ها با آمریکایی‌ها اختلاف اساسی دارند و باید ابتکار عمل را خود به دست …

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید