آغاز بکار سایت آلبانیایی و انگلیسی زبان نجات یافتگان از فرقه مجاهدین در آلبانی

0
1107

ضرورت این امر از چندی قبل بیش از گذشته احساس شد، زمانیکه فرقه مجاهدین خلق تصور کرد، کشور آلبانی هم می تواند همان عراق تحت حاکمیت صدام حسین، دیکتاتور سابق عراق، باشد تا در راه گسترش سیاست ها و استراتژی خشونت طلبانه  و فرقه گرایانه خود در اوضاع سیاسی ، اجتماعی آلبانی دخالت های غیرقانونی داشته باشد. دخالت های غیرقانونی که از طریق دادن پول و رشوه برای یارگیری سیاسی در کشور آلبانی  صورت می گیرد تا آزادی عمل بیشتری داشته باشد که بتواند اعضا و قربانیان اسیر در تشکیلات مجاهدین را بیش از پیش در اسارت داشته باشد. عدم اطلاع و آگاهی مردم آلبانی و فعالان سیاسی ، اجتماعی این کشور از ماهیت، سابقه، و عمکرد فرقه گرایانه و خشونت طلبانه و تروریستی مجاهدین خلق دلیل دیگری می باشد که فعالان سایت نجات یافتگان در آلبانی را مجاب کرد که باید به صورت مستقیم با مردم آلبانی و سیاستمداران آن گفتگو کرد تا چهره ریاکارانه و خشونت طلبانه مجاهدین خلق و بمباران تبلیغاتی و دروغین آنها خنثی و روشنگری شود.

آغاز بکار سایت آلبانیایی و انگلیسی زبان نجات یافتگان از فرقه مجاهدین در آلبانی

نجات یافتگان در آلبانی ـ ایران آزادی – 17.02.2018

منبع : سایت نجات یافتگان در آلبانی

لینک به سایت نجات یافتگان در آلبانی به زبان آلبانیایی

 http://www.iran-azadi-albania.info/?lang=sq

لینک به سایت نجات یافتگان در آلبانی به زبان انگلیسی

http://www.iran-azadi-albania.info/

سایت نجات یافتگان در آلبانی ـ ایران آزادی در جهت گسترش فعالیت های خود ، سایت آلبانیایی زبان و انگلیسی زبان خود را نیز راه اندازی کرد. ضرورت این امر از چندی قبل بیش از گذشته احساس شد، زمانیکه فرقه مجاهدین خلق تصور کرد، کشور آلبانی هم می تواند همان عراق تحت حاکمیت صدام حسین، دیکتاتور سابق عراق، باشد تا در راه گسترش سیاست ها و استراتژی خشونت طلبانه  و فرقه گرایانه خود در اوضاع سیاسی ، اجتماعی آلبانی دخالت های غیرقانونی داشته باشد. دخالت های غیرقانونی که از طریق دادن پول و رشوه برای یارگیری سیاسی در کشور آلبانی  صورت می گیرد تا آزادی عمل بیشتری داشته باشد که بتواند اعضا و قربانیان اسیر در تشکیلات مجاهدین را بیش از پیش در اسارت داشته باشد. عدم اطلاع و آگاهی مردم آلبانی و فعالان سیاسی ، اجتماعی این کشور از ماهیت، سابقه، و عمکرد فرقه گرایانه و خشونت طلبانه و تروریستی مجاهدین خلق دلیل دیگری می باشد که فعالان سایت نجات یافتگان در آلبانی را مجاب کرد که باید به صورت مستقیم با مردم آلبانی و سیاستمداران آن گفتگو کرد تا چهره ریاکارانه و خشونت طلبانه مجاهدین خلق و بمباران تبلیغاتی و دروغین آنها خنثی و روشنگری شود.

لازم به یادآوری است که رهبری فرقه مجاهدین خلق نیز باید بداند ما به عنوان اعضای منتقد و ناراضی و جداشده از فرقه مجاهدین در آلبانی، اجازه نخواهیم داد قلعه اشرف در آلبانی ساخته شود. سازمان مجاهدین با در تنگنا قراردادن ما ، و سایر افرادی که در معرض جدایی از سازمان در آلبانی می باشند از جهات مختلف، بویژه مالی،  فشار وارد می کند. چرا رهبری مجاهدین خلق از انبوه پول های به یغما رفته از شرف و خون ما ، بخش بسیار بسیار ناچیز آن را که برابر با هزینه لباس و لوازم آرایش خانم مریم رجوی در طول یکسال هم نیست برای مشکلات مالی پناهجویان مستقر در کمپ آلبانی نمی کند و افراد را رها نمی کند؟

اخبار دقیق ما در آلبانی حکایت از این دارد که سازمان مجاهدین خلق با بکارگیری انواع فشارهای روحی و روانی و اتخاذ شیوه های تهدید و سرکوب سعی دارد که اعضایی را که دیگر تمایلی به بودن در تشکیلات تروریستی آنها را ندارند بار دیگربه اسارت بگیرند و شرایطی مشابه اسارتگاه اشرف را برای آنها رقم بزنند و به همین دلیل افراد متخصص در سرکوب و شکنجه و زندانبانی را فعال تر از گذشته در تیرانا تحت مسئولیت مستقیم مریم رجوی بکار گرفته است.

بنابراین اعتقاد داریم و به همین دلیل شعار ” نگذارید در آلبانی قلعه اشرف ساخته شود ” را محور فعالیت های خود برای نجات قربانیان در آلبانی قرار داده ایم و در این راستا انتظار کمک از همه فعالین حقوق بشر و انجمن های مختلف و بویژه خانواده هایمان را داریم.

آیا مسعود رجوی فکر میکند نسلی که جان، مال، وطن، زن، شوهر ، فرزند و پدر و مادر و زندگی خود را دهه ها بخاطر آزادی رها کرد، دیگر تن به ذلت او خواهد داد؟ ما اجازه نخواهیم داد.

هیئت تحریریه سایت نجات یافتگان در آلبانی ـ ایران آزادی

/////////////////////

iran-azadi-albania

Fillon punën ueb sajti në gjuhën shqipe dhe angleze për të mbijetuarit e kultit Moxhahedin në Shqipëri

Ueb sajti për të mbijetuarit në Shqipëri-Irani i lirë fillon aktivitet në gjuhën shqipe dhe angleze. Nevoja për një punë të këtillë tani ndihet më shumë se kurrë më parë, kur kulti Moxhahedin-e Khalk po kërkon që edhe Shqipërinë ashtu sikurse edhe Irakun nën drejtimin e diktatorit Sadam Husein, t’a marrë nën kontroll, me qëllim që të zgjerojë politikat dhe strategjitë e dhunshme sektare të tij, për të ndikuar në mënyrë të paligjshme në çështjet politike dhe sociale të Shqipërisë. Ndërhyrjet e paligjshme nëpërmjet dhënies së parave dhe ryshfeteve për rekrutime politike në Shqipëri për të pasur qasje dhe veprime të lira, janë bërë me qëllim që të krijojnë mundësinë e robërimit dhe izolimit të anëtarëve dhe viktimave të formacionit të moxhahedinëve. Mungesa e informacioneve dhe e ndërgjegjësimit të popullit dhe aktivistëve politikë dhe socialë shqiptarë mbi natyrën, të kaluarën dhe veprimtarinë sektare të dhunshme dhe terroriste të Moxhahedin-e Khalk, mund të jetë një tjetër arsye që aktivistët e ueb sajtit “Të Mbijetuarit në Shqipëri” të angazhohen në mënyrë direkte, që të flasin me popullin dhe politikanët shqiptarë, deri në ndriçimin e plotë të fytyrës hipokrite dhe të dhunshme të Moxhahedin-e Khalk dhe propagandës dhe gënjeshtrave të këtij kulti. Është e nevojshme që liderëve të kultit Moxhahedin-e Khalk t’u kujtohet se, duhet t’a dinë se ne si anëtarë kritikues dhe të pakënaqur dhe të ndarë nga kulti moxhahedin në Shqipëri, nuk do të lejojmë që të ndërtohet kalaja Ashraf në Shqipëri. Organizata Moxhahedin po na shtyn neve të cilët jemi ndarë nga organizata në Shqipëri, të përballemi me probleme financiare. Pse lidershipi i Moxhahedin-e Khalk për një shumë parash ka ra pre dhe ka shkelur mbi dinjitetin dhe gjakun tonë, që një pjesë e vogël e tij, që nuk është i barabartë as me shpenzimet për kostume dhe pajisje të kozmetikës të Marjam Raxhavit që i bën gjatë një viti, të bëjë që refugjatët e vendosur në kampin shqiptar të përballen me probleme financiare dhe nuk lejojnë braktisjen? Sipas informacioneve të sakta që kemi, në Shqipëri organizata Moxhahedin-e Khalk duke përdorur një sërë presionesh psikologjike dhe kërcënime, përpiqet të mbajë anëtarët të cilët më nuk janë të denjë për të qëndruar në këtë formacion terrorist, ku me këtë rast ata janë mbyllur si rob njëjtë sikurse edhe në kampin Ashraf, ndërsa tani i nënshtrohen edhe më shumë vuajtjeve, torturave dhe dhunës më shumë se në të kaluarën dhe këto gjëra bëhen nën përgjegjësinë direkte të Marjam Raxhavi.  Prandaj, ne besojmë se motoja “Mos lejoni ndërtimin e kalasë Ashraf në Shqipëri” është fokusi i përpjekjeve tona për të shpëtuar viktimat në Shqipëri dhe në këtë drejtim presim ndihmën e të gjithë aktivistëve dhe shoqatave të të drejtave të njeriut dhe sidomos familjeve tona. A mendon Masud Raxhavi  se gjeneratat që kanë braktisur shpirtin, pasurinë, atdheun, gruan, burrin, fëmijët, prindërit dhe jetën e vetë me dekada për shkak të lirisë, do të vazhdojnë edhe më tej të heqin dorë nga këto? Ne nuk do të lejojmë.

Redaksia e ueb sajtit Të mbijetuarit në Shqipëri-Irani i lirë

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید