همکاری عملی با صهیونیزم ، حمایت دروغین از فلسطین!

0
669

همکاری عملی فرقه ی رجوی با صهیونیزم ، جایی برای حمایت دروغین از مردم فلسطین باقی نگذاشته تا با استفاده ازاین نیرنگ وعوامفریبی، طرفی ببندد! اما چه کند این فرقه ی مسکین ودرمانده که دربرابر این گاف بزرگ ترامپ  که جهانی را برعلیه او بسیج کرد ورجوی ها را شرمنده تر کرد، نمیتوانست ساکت بماند! بد شانسی باند رجوی درآنست که هم سکوت وهم موضع گیری دربرابر این واقعه ، به ضررش بود! اغلب ما از میزان همکاری ها وسر سپردگی رجویه به انواع ترامپ ها وصهیونیزم مطلع ایم وپرواضح است که بی پایگی حمایت آن از مردم فلسطین را میدانیم وبنابراین برای آگاهی بیشتر خوانندگان گرامی ، بهتر میدانم که  متن تفسیر خوبی را که مسلما رسانه های رسمی ومسلط جهان آنرا ارائه نمیدهند  ، ذیلا میآورم تا خواننده ی محترم با خواندن آن وتوجه  به اعمال ورفتار این فرقه ی ضد ملی ، ریاکاری باند رجوی در صدور بیانیه ی مربوط به حمایت از مردم فلسطین را عمیق تر بشناسد:

همکاری عملی با صهیونیزم ، حمایت دروغین از فلسطین!

ارسال شده از طرف آقای حمید تبریزی ـ 21.12.2017

پخش خبر شوکه آور دونالد ترامپ ، باند رجوی را که سنگ حمایت ازمردم فلسطین را زده و با همکاری موثر با اسرائیل ،  عملا خنجر از پشت باین مردم مظلوم زده ، کلافه نموده و مجبورش کرده که با نوشته های بی سروته وشعار گونه، ازموجودیت دولت فلسطین دفاع کند مثلا!

اما زمان بر عوامفریبان  سخت تر شده و اجازه نمیدهد جریاناتی مثل باند رجوی بردوصندلی نشسته و  ازآخور و هم توبره ارتزاق نماید!

جریانی که بر سر کار آمدن ترامپ را فرصتی تاریخی برای خود میدانست وآن را به  ” تغییر دوران ” تفسیر میکرد، درمقابل این موضعگیری ترامپ چنان زمینگیر شد که نتوانست که چه خاکی بر سر خود بریزد!

همکاری عملی فرقه ی رجوی با صهیونیزم ، جایی برای حمایت دروغین از مردم فلسطین باقی نگذاشته تا با استفاده ازاین نیرنگ وعوامفریبی، طرفی ببندد!

اما چه کند این فرقه ی مسکین ودرمانده که دربرابر این گاف بزرگ ترامپ  که جهانی را برعلیه او بسیج کرد ورجوی ها را شرمنده تر کرد، نمیتوانست ساکت بماند!

بد شانسی باند رجوی درآنست که هم سکوت وهم موضع گیری دربرابر این واقعه ، به ضررش بود!

اغلب ما از میزان همکاری ها وسر سپردگی رجویه به انواع ترامپ ها وصهیونیزم مطلع ایم وپرواضح است که بی پایگی حمایت آن از مردم فلسطین را میدانیم وبنابراین برای آگاهی بیشتر خوانندگان گرامی ، بهتر میدانم که  متن تفسیر خوبی را که مسلما رسانه های رسمی ومسلط جهان آنرا ارائه نمیدهند  ، ذیلا میآورم تا خواننده ی محترم با خواندن آن وتوجه  به اعمال ورفتار این فرقه ی ضد ملی ، ریاکاری باند رجوی در صدور بیانیه ی مربوط به حمایت از مردم فلسطین را عمیق تر بشناسد:

” افزون بر کرانه باختری رود اردن که منطقه ای است اشغال شده، در بیروت و جاکارتا نیز دهها هزار نفر برای اعتراض به تصمیم ترامپ به خیابانها ریختند. در اروپا نیز تظاهرات اعتراضی رخ داد. در همین احوال پس از آن که نیروهای اسرائیلی با شلیک گلوله های لاستیکی، گاز اشک آور و ماشین های آبپاش با  معترضان روبروشدند و حتی گلوله های آتشین بکار بردند کار تظاهرات در غزه بالا گرفت.  روز سه شنبه چهار نفر از فلسطینی های معترض کشته و بیش از 500 نفر مجروح شدند. در شبانگاه شنبه به یکشنبه اسرائیل در غزه مناطقی را که  گویا پایگاههای حماس بوده اند بمباران کرد که طی آن نیز دست کم دو نفر کشته شدند. بنا به ادعای اسرائیل قبلا از مناطق اشغالی موشک هائی پرتاب شده بود که صدمات انسانی نداشته است.   

بنیامین نتان یاهو می تواند راضی باشد. دونالد ترامپ علیرغم تصمیمات سازمان ملل متحد و حقوق تاریخی فلسطینی ها دست به کاری زد که روسای جمهور امریکا پیش از او  از آن اجتناب کرده بودند. امریکا و اسرائیل با این دیدگاه خود در عرصه بین المللی کاملا منزوی هستند. حمایت ترامپ از توسعه طلبی اسرائیل بگونه ای حیرت انگیز پرده از چهره پنهان تاکتیکی برمیدارد که احترام به حق تمامیت ارضی خوانده می شود. از اعتراضات نومیدانه فلسطینی ها که بگذریم در واقع هیچ چیز تغییر نمی کند. نه دولت های اسرائیل هیچگاه قصد خروج از بیت المقدس را داشته و نه امریکا اعتراضی به این تصمیم آنها داشته است.  

پارلمان اسرائیل در سال 1980 بیت المقدس را “پایتخت ابدی و تفکیک ناپذیر اسرائیل” اعلام کرد. 

مشروعیت این تصمیم ناشی از قدرت آتش نیروی نظامی اسرائیل و ناوگان ششم ایالات متحده امریکاست. روشن است که  تظاهرکنندگان انتفاضه  با سنگ افکنی های خود به این نیروها راه بجائی نمی برند. گرچه منشور سازمان ملل (بند 51) “حق طبیعی دفاع شخصی یا جمعی” علیه اشغالگران را به آنها داده است. اما شورای امنیت  سازمان ملل از امکانات لازم برای  حفظ صلح و امنیت جهانی برخوردار نیست. 

توضیحات ترامپ سبب شد که یک عامل تبلیغاتی از صحنه حذف شود. توضیح او این است: «ایالات متحده امریکا، “غرب”، واسطه های منصفی هستند برای  هر دو  طرف». دو طرف  خواستار یک نتیجه منصفانه هستند که حق هر دو را  تامین کند، راه حل دو دولت، تقریبا در سنت طرح جدا سازی  سازمان ملل از سال 1947.

حتی آن طرح هم نه منصفانه بود، نه درست. در محاسبات ژئوپلیتیک امپریالیسم برای تسلط بر منطقه، برای پس راندن پان عربیسم و همچنین سوسیالیسم، اسرائیل و عربستان سعودی، هر دو نقش مرکزی داشتند.

دستکم از زمان بحران سوئز، که طی آن امپراتوری انگلیس  ورشکستگی خود را  اعلام کرد و در نهایتا از زمان جنگ شش روزه، کشوری که تئودورهرتسل، پایه گذار صهیونیسم آن را “پایگاه فرهنگ در برابر بربرهای آسیائی” می نامید. (ما در آنجا  فلسطین) بخشی از باروئ  فرهنگ (اروپا)  در برابر بربرهای آسیائی خواهیم بود.)

طبق محاسبه Thomas Stauffer اقتصاد دان دانشگاه هاروارد هزینه حمایت از اسرائیل  برای امریکا از سال 1973 به بعد  3 بیلیون دلار بوده است. از زمان کمپ ویوید واسطه منصف، وسیله ای شده است برای آرام ساختن و دلداری دادن. 

صهیونیست های  بیت المقدس هیچوقت  حاضر به پذیرفتن کشور فلسطین نبوده اند. 

جنگ های آنها و مهاجران حمایت شده از سوی ارتش اسرائیل ایجادکننده “فاکت” بوده اند، که از نظر  طراحان ژئو استراتژی  در واشنگتن اشکالی نداشته است.

اما در دراز مدت راه حل ایجاد یک کشور برای صهیونیست ها مسئله ای خواهد آفرید. مسئله این است که رشد جمعیت فلسطینی سبب خواهد شد که یهودیان در کشور خود در اقلیت قرار گیرند. 

در بازداشتگاه بزرگ با  تبعیض نژادی؟

پرسش این است: چرا حالا نقاب از چهره برداشته می شود؟ پس از آن که تغییر رژیم در سوریه با شکست روبرو شد، اینک واشنگتن، اورشلیم و عربستان سعودی در پی ایجاد یک جبهه گسترده علیه دشمن مشترک و دیرین  یعنی ایران شیعی هستند.  جنگ هوائی و بستن راههای دستیابی مردم یمن  به  مواد غذائی  مقدمه هستند. قابل قبول کردن این امر کار آسانی نیست.   

دولت ترامپ کماکان زیر فشار شدید داخلی قرار دارد. ترامپ در سال 2016 به آیپاک سازمان نیرومند صهیونیست ها قول برسمیت شناختن بیت المقدس را بعنوان پایتخت اسرائیل داد. این که آیا این اجرای قول سبب خواهد شد که فشارها واقعا کاهش یابد، خود موضوع دیگری است.

واقعیت سخت و سنگین وضعیت مردم فلسطین است، اما مسئله مردم برای قدرت طلبان امپراتوری ها هیچگاه مسئله نبوده است.

وقتی خبرنگار CBS در مصاحبه با مادلن اوالبرایت وزیرخارجه اسبق امریکا از او پرسید در اثر محاصره اقتصادی عراق 500 هزار کودک عراقی از بی غذایی جان  سپردند، آیا محاصره ارزش آن را داشت؟ پاسخ اولبرایت این بود: «ارزشش را داشت» تنها او نبود که اینطور فکر می کرد “. پاین نقل قول

حمید  تبریزی

———————

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید