ثمرات انقلاب مریم در تیرانا. مجاهد خلق موسی جابری فرد به جرم اقدام به تجاوز به پسر ۱۱ ساله به زندان رفت

0
321

ثمرات انقلاب مریم در تیرانا. مجاهد خلق موسی جابری فرد به جرم اقدام به تجاوز به پسر ۱۱ ساله به زندان رفت

 ایران اینترلینک به نقل از مطبوعات آلبانی، دهم اکتبر ۲۰۱۶:…  موسی جابری فرد از نفرات اولیه مجاهدین خلق از کمپ لیبرتی به تیرانا آمد. وی در ماه مارس گذشته به جرم سعی در تجاوز به یک کودک دستگیرگردید. پسر بچه که توانسته بود از دست وی فرار کند به والدینش گفته است که وی لخت شده و قصد تجاوز به وی را داشته است. دادگاه هفته گذشته موسی جابری فرد را گناهکار شناخت ولی بخاطر قبول جرم از طرف وی محکومیت سه ساله وی را به  … 

mek_albania_June2013اسامی نفرات انتقالی، ماه می ۲۰۱۴٫ موسی جابری فرد شماره ۳۰

http://iran-interlink.org

مجاهد خلق موسی جابری فرد به جرم اقدام به تجاوز به پسر بچه یازده ساله محکوم شده به زندان رفت

موسی جابری فرد از نفرات اولیه مجاهدین خلق است که از کمپ لیبرتی به تیرانا آمد. وی در ماه مارس گذشته به جرم سعی در تجاوز به یک کودک دستگیرگردید. پسر بچه که توانسته بود از دست وی فرار کند به والدینش گفته است که وی لخت شده و قصد تجاوز به وی را داشته است.

دادگاه هفته گذشته موسی جابری فرد را گناهکار شناخت ولی بخاطر قبول جرم از طرف وی محکومیت سه ساله وی را به دو سال تقلیل داد.

لینک به برخی از گزارشات از نتیجه دادگاه در مطبوعات آلبانی

http://durreslajm.com/kronike/tentoi-të-përdhunonte-11-vjeçarin-shqiptar-burg-për-iranianin

Tentoi të përdhunonte 11- vjeçarin shqiptar, burg për iranianin

Postuar: 28/09/2016 – 15:28

۳ vjet burg ka qenë dënimi që ka dhënë Gjykata e Tiranës për shtetasin iranian Mousa Jaberibar, i cili u shpall fajtor për veprën penale të ngacmimit seksual ndaj minorenëve. Ai ranoi akuzën e ngritur dhe për këtë arsye ndaj tij u zhvillua gjykim i shkurtuar dhe përfundimisht dënimi u reduktohet në ۲ vjet burgim.

Mousa Jaberibar u arrestua nga policia në mars të këtij viti, pas denoncimit nga prindërit e një djali 11-vjeçar. Iraniani i cili banonte në Fushë-Mzez, i kishte kërkuar 11-vjeçarit B.S, i cili banon pranë tij, që të shkonte në market të blinte bukë dhe t’ia sillte në apartament. 11-vjeçari u ka treguar familjarëve dhe policisë se pasi është futur në banesën e iranianit, ai e ka zhveshur dhe ka tentuar të kryejë marrëdhënie seksuale me të. Pas shumë përpjekjeve, 11-vjeçari ka arritur të largohet dhe të lajmërojë familjen, e cila ka kryer menjëherë kallëzimin në polici.

Shtetasi iranian Mousa Jaberibar ka mbërritur në Shqipëri me një grup muxhahedinësh, por nuk është pjesë e tyre.

**

http://top-channel.tv/lajme/artikull.php?id=336517&fundit

Tiranë, ngacmoi seksualisht një të mitur; 2 vite burg iranianit
۲۸/۰۹/۲۰۱۶ ۱۱:۲۵
Tiranë, ngacmoi seksualisht një të mitur; 2 vite burg iranianit

Gjykata e Tiranës ka dënuar me 3 vjet burg shtetasin iranian Mousa Jaberibar, i cili u shpall fajtor për veprën penale të ngacmimit seksual ndaj minorenëve.

Për shkak se iraniani e ka pranuar akuzën, ndaj tij u zhvillua gjykim i shkurtuar dhe përfundimisht dënimi ndaj tij reduktohet në ۲ vjet burgim. Mousa Jaberibar u arrestua nga policia në mars të këtij viti, pas denoncimit nga prindërit e një djali 11-vjeçar, i cili e ka identifikuar iranianin si personin që e kishte ngacmuar dhe kishte tentuar të kryente marrëdhënie seksuale.

Shtetasi iranian ka mbërritur në Shqipëri me një grup muxhahedinësh, por nuk është pjesë e tyre.

**

ahttp://www.kohajone.com/2016/09/28/probleme-me-muxhahedinet-ngacmoi-seksualisht-nje-te-mitur-2-vite-burg-iranianit/ 

Probleme me muxhahedinët/ Ngacmoi seksualisht një të mitur 2 vite burg iranianit

Probleme me muxhahedinët/ Ngacmoi seksualisht një të mitur 2 vite burg iranianit

Gjykata e Tiranës ka dënuar me 3 vjet burg shtetasin iranian Mousa Jaberibar, i cili u shpall fajtor për veprën penale të ngacmimit seksual ndaj minorenëve.

Për shkak se iraniani e ka pranuar akuzën, ndaj tij u zhvillua gjykim i shkurtuar dhe përfundimisht dënimi ndaj tij reduktohet në ۲ vjet burgim. Mousa Jaberibar u arrestua nga policia në mars të këtij viti, pas denoncimit nga prindërit e një djali 11-vjeçar, i cili e ka identifikuar iranianin si personin që e kishte ngacmuar dhe kishte tentuar të kryente marrëdhënie seksuale.

Shtetasi iranian ka mbërritur në Shqipëri me një grup muxhahedinësh

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید