نوام چامسکی:غرب از حمایت ریاض از تروریست‌ها آگاه است اما آن را نادیده می‌گیرد

0
1427

«نوام چامسکی» اندیشمند، فیلسوف و زبان‎شناس یهودی تبار آمریکایی در تازه‎ترین اظهارات خود عربستان سعودی را حامی گروه‎های تروریستی و افراطی مانند داعش و جبهه النصره دانست. چامسکی در گفت‎وگوی اختصاصی با شبکه تلویزیونی «المیادین» لبنان، تأکید کرد که کشور پادشاهی عربستان سعودی از گروه‌های اسلامگرای افراطی در هر منطقه‌ای حمایت می‎کند، ولی غرب و در رأس آن آمریکا حاضرند که بر اقدامات این کشور چشم ببندند.

غرب از حمایت ریاض از تروریست‌ها آگاه است اما آن را نادیده می‌گیرد

خبرگزاری فارس، هشتم سپتامبر ۲۰۱۶
لینک به منبع

اندیشمند و فیلسوف آمریکایی با انتقاد از نقش مخرب عربستان در منطقه گفت رژیم سعودی از گروه‌های افراط گرای اسلامی در خاورمیانه حمایت می‎کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «نوام چامسکی» اندیشمند، فیلسوف و زبان‎شناس یهودی تبار آمریکایی در تازه‎ترین اظهارات خود عربستان سعودی را حامی گروه‎های تروریستی و افراطی مانند داعش و جبهه النصره دانست.

چامسکی در گفت‎وگوی اختصاصی با شبکه تلویزیونی «المیادین» لبنان، تأکید کرد که کشور پادشاهی عربستان سعودی از گروه‌های اسلامگرای افراطی در هر منطقه‌ای حمایت می‎کند، ولی غرب و در رأس آن آمریکا حاضرند که بر اقدامات این کشور چشم ببندند.

وی در این ارتباط گفت، ایالات متحده آمریکا، انگلستان و فرانسه با وجود اینکه می‎دانند عربستان، به عنوان افراطی‎ترین کشور اسلامی، از طریق پول و دلار به دنبال بسط نفوذ و سیطره خود است، ولی با اسلام رادیکال مخالف نیستند، چرا که از نظر آن‎ها عربستان نقش قهرمانانه‎ای را در منطقه و جهان ایفا می‎کند.

این سیاستمدار مخالف سیاسیت‌های آمریکا، به انقلاب مصر و تونس اشاره می‌کند و می‌گوید، آمریکا و غرب از تشکیل یک حکومت دموکراتیک در مصر می ترسیدند، چرا که طبق نظرسنجی‎ای که قبل از شروع «بهار عربی» در این کشور به عمل آمده بود، ۸۰ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی آمریکا و اسرائیل را بزرگترین تهدید منطقه خاورمیانه معرفی کرده بودند، در حالی که فقط ۱۰ درصد از آن‌ها ایران را خطر منطقه می‌دانستند.

چامسکی در مورد واکنش مردم منطقه خاورمیانه به ادعای احتمال دستیابی ایران به تسلیحات اتمی نیز اظهار داشت: «بسیاری از مردم با سیاست خارجی آمریکا مخالفند و اغلب ساکنان منطقه خاورمیانه بر این باورند که شرایط در صورت دستیابی ایران به سلاح هسته‎ای که توازن قوا با آمریکا را حفظ کند، بهتر خواهد بود».

این زبان‎شناس آمریکایی در مورد شکل‌گیری دولت‌های دموکراتیک در منطقه نیز بیان داشت که آمریکا اصولا با شکل‌گیری چنین دولت‌هایی مخالف است، چرا که اگر این اتفاق بیافتد، افکار عمومی تقریبا بر سیاست‌های واقعی تأثیرگذار خواهند بود، به همین دلیل آمریکا هرچه در توان داشت برای جلوگیری از شکل‌گیری دولت‌های دموکراتیک در «بهار عربی» به کار گرفت و به همین دلیل است که بیشتر کشورهایی که گرد آمریکا می‌چرخند، نظام‌های دیکتاتور نفتی هستند که هیچ انقلابی در آن‌ها دیده نمی‌شود و اگر صدای اعتراض‌آمیزی بلند شود فورا در این کشورها قلع و قمع می‌شود.

وی در مورد جنگ بین صهیونیست‌ها و فلسطینیان اظهار داشت که بعید است رژیم صهیونیستی تا زمانی که آمریکا از آن حمایت می‌کند، زمین‌های فلسطینیان را به آن‌ها برگرداند.

پدر زبانشناسی جدید در مورد بی‌ثباتی و ناامنی در جهان نیز گفت که دنیا در برابر این پدیده دو گزینه بیشتر ندارد، یا باید در برابر آن تسلیم شود و این یعنی بدتر شدن اوضاع و یا اینکه اوضاع را کنترل کرده و برای بهبود آن تلاش کند.

__________________________________________

 کری: حضور ایران در عراق برای مبارزه با «داعش» مفید است

آرشیو موضوع : ایران و غرب

حسین موسویان: یازده هدف چهار لابی ضد ایرانی

حسین موسویان: یازده هدف چهار لابی ضد ایرانی دنیای اقتصاد، ششم سپتامبر ۲۰۱۶:… در روزهای اخیر گزارش‌هایی منتشر شده مبنی بر اینکه یک نهاد نیرومند غیردولتی به نام اتحاد علیه ایران هسته‌ای به شدت در حال فضا‌سازی و سم پاشی علیه برجام است و با نامه‌نگاری به شرکت‌های اروپایی آنان را از معامله با ایران …

سه بانک ایرانی برای «تأسیس شعبه در مونیخ» برنامه‌ریزی می‌کنند

خانم آیگنر که عضو اتحادیه محافظه‌کار سوسیال مسیحی بایرن است، این گفت‌وگو را از تهران و در حالی که سرگرم دومین دیدار خود از ایران در یک سال گذشته است، با این روزنامه آلمانی انجام است. خانم آیگنر پیشتر در آبان ماه سال ۹۴ به ایران سفر کرده بود و اکنون نیز از ۱۳ شهریور در قالب …

خطر ائتلاف‌های ضدایرانی در منطقه را دست‌کم نگیرید

در شرایط امروز این احتمال وجود ندارد که محورها و  ائتلاف های دائمی به وجود بیاید. از طرف دیگر، ترکیه همیشه ایران را به عنوان یک رقیب دیده است. تغییر لحنِ ترکیه فقط یک حرکت تاکتیکی است. روسیه هم همیشه از ایران به عنوانِ ابزار استفاده کرده است. از دیدگاهِ روسیه، ایران در حال حاضر گزینه های زیادی …

رجوی: به سوگلن رویال رای بدهید. رویال در تهران: بانکها با ایران همکاری کنند (بعلاوه ملاقات با خدابنده و بهشتی)

رجوی: به سوگلن رویال رای بدهید. رویال در تهران: بانکها با ایران همکاری کنند (بعلاوه ملاقات با خدابنده و بهشتی) بی بی سی، صدای امریکا و مطبوعات دیگر، بیست و نهم اوت ۲۰۱۶:…  بیانیه رجوی:از همه یارانمان، بویژه مسلمانان فرانسه می خواهیم به خانم روایال رأی بدهند” در این بیانیه همچنین آمده است: “مطمئنیم با این انتخاب، فرانسه ارزشهای خود …

هشدار کاخ سفید: سه طرح جدید کنگره درباره ایران وتو می‌شود‎

 دولت آمریکا بار دیگر بر لزوم اجرای توافق اتمی تا زمانی که تهران به آن عمل می‌کند، به عنوان عاملی بازدارنده و ناظر بر برنامه اتمی ایران و نیز نقش آن بر امنیت ملی آمریکا تاکید کرده‌است.در خلاصه طرح‌های ارائه شده در مجلس نمایندگان، طرح ۴۹۹۲ در رابطه با نقل‌وانتقالات مالی با ایران عنوان شده‌است. برخی از …

کری: حضور ایران در عراق برای مبارزه با «داعش» مفید است

وزیر خارجه ایالات متحده با تاکید بر چالش‌های موجود با ایران، می‌گوید حضور ایران در عراق، «که به وضوح بر نبرد با داعش متمرکز است» و این موضوع «منفعتی مشترک» بین دو کشور به شمار می‌رود، از جهاتی «مفید» است. به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، جان کری، هشتم تیر ماه در جریان یک سخنرانی در جشنواره‌ای در …

خرید آب سخت از ایران تهدیدی برای موجودیت مجاهدین خلق

خبر بد برای مجاهدین خلق این است که نخستین مشتری های آب سخت ایران ، دو ابرقدرت جهانی یعنی امریکا و روسیه هستند. به گزارش رویترز ایران برای فروش ۴۰ تن آب سخت با روسیه نیز مذاکره کرده است. در گزارش رویترز آمده است که وزیر امور خارجه ی روسیه …  خرید آب سخت از ایران تهدیدی …

شادمانی رجوی از سرقت آشکار اموال خلق قهرمان ایران!!

شادمانی رجوی از سرقت آشکار اموال خلق قهرمان ایران!! صابر از تبریز (امضاء محفوظ)، ایران اینترلینک، پنجم می ۲۰۱۶:…  برجام  ، حل تمامی اختلافات بین آمریکا وایران را در راس امور قرار نداده بود و آمریکا هم متعهد نشده بود که دشمنی های خود با ایران را که اساسا برای تسلیم کامل ما بکار گرفته …

آرزوی محال!

معنا و مفهوم این حرکت مجاهدین که در جهان یک دشمن به جز جمهوری اسلامی نمی‌شاسند و دشمنی‌شان با دولتها و گروههای دیگر از آن سرچشمه می‌گیرد به بیان ساده یعنی این که با «عمق استراتژیک» جمهوری اسلامی درگیرند! عمق استراتژیکی که آمریکا و قدرتهای اروپایی نیز آن را پذیرفته و مثل آدم پای میز مذاکره نشسته …

افزایش چشمگیر تقاضای گردشگران آمریکایی برای سفر به ایران

هر روزه صد ها نفر از این گردشگران در صف های طولانی به این دفتر مراجعه می کنند و تنها دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن تا کنون بیش از 9 هزار روادید برای گردشگران مایل به دیدار از ایران صادر کرده …

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید