مریم قجر عضدانلو از زبان تصاویر
نادر کشتکار، وبلاگ کشتکار، ششم می ۲۰۱۶:… با توجه به اینکه مریم قجر موفق شده بود تنها در مدت کوتاه دو ساله ،به عنوان کاندیدای سازمان مجاهدین آنهم در حوضه تهران پا به عرصه رقابت با چهرهای برجسته آنزمان بگذارد،انتخاب وی به عنوان رئیس جمهورمنتخب ایران از طرف شورای ملی مقاومت نمیتواند امری عجیب باشد.بی شک کسی که بدون هیچگونه سابقه سیاسی و مبارزاتی موفق شده است تنها در عرض دو سال …
مریم قجر عضدانلو از زبان تصاویر
مریم قجر عضدانلو در سال هزار و سیصد و سی و دو شمسی در تهران متولد شد.برادر و خواهر بزرگترش از اعضای سازمان مجاهدین بودند،اما خودش بعد از انقلاب، به سازمان مجاهدین پیوست یعنی در سال هزار و سیصد و پنجاه و هفت.بقول یکی از نویسندگان خوش ذوق وی “مریم رجوی” مبارزه با استبداد شاهنشاهی را زمانی آغاز کرد که استبداد از بین رفته بود.
مریم رجوی تنها دو سال بعد از عضویتش ،به عنوان کاندیدای سازمان مجاهدین برای شرکت در انتخابات مجلس از حوضه تهران معرفی شد. با توجه به اینکه مریم قجر موفق شده بود تنها در مدت کوتاه دو ساله ،به عنوان کاندیدای سازمان مجاهدین آنهم در حوضه تهران پا به عرصه رقابت با چهرهای برجسته آنزمان بگذارد،انتخاب وی به عنوان رئیس جمهورمنتخب ایران از طرف شورای ملی مقاومت نمیتواند امری عجیب باشد.بی شک کسی که بدون هیچگونه سابقه سیاسی و مبارزاتی موفق شده است تنها در عرض دو سال خود را به عنوان کاندیدای سازمان مجاهدین آنهم در پایتخت معرفی کند و بعد از آن نیز به سرعت به مقام ریاست جمهوری برسد، و در حال حاضر نیز برای حداقل چهارده سال ضربان قلب سازمان یعنی “منابع مالی عظیم” این فرقه را در دست بگیرد
مطمئنأ یا یک سیاستمدار نابغه است ،یا یک شیاد نابغه.
در سال هزار و سیصد و پنجاه هشت مهدی ابریشمچی از اعضای بلند پایه سازمان مجاهدین قبل از آنکه چشم مسعود رجوی به مریم بیافتد وی را به عقد خودش درآورد،غافل از آنکه این پیوند نمیتواند سالیان زیادی به درازا بکشد،آنهم با وجود احترام و جایگاهی که مسعود رجوی برای زنان قائل بود.
البته گذر زمان نشان داد که مریم قجرعضدانلو استعداد خاصی در ارتقاء رده و پیشرفت سریع بخصوص بعد از ازدواج دارد.وی بعد از ازدواج با مسعود رجوی به ریاست جمهوری ایران رسید و اکنون حدود بیست سال است که با صلابت مسئولیت پست مزبور را عهده دار است.
در هر حال باز بقول آن نویسنده و طنز پرداز خوش ذوق”مریم رجوی تاثیر زیادی بر شوهرش مسعود رجوی داشت، به شکلی که بلافاصله بعد از عقدکنان رئیس جمهور ایران شد و این موضوع نشانگر تاثیر عمیق او بر ملت ایران بود، تا قبل از او، تعداد زنانی که به عنوان مهریه خانه یا ده یا آبادی پشت قباله شان انداخته باشند، زیاد داشتیم، ولی کسی که به عنوان مهریه، رییس جمهور کشور شود، سابقه نداشته، و این مهم ترین تاثیر او بر تاریخ ایران است”.
عکسها وتصاویری که از مریم قجر عضدانلو در سایتهای مجاهدین منتشر میشود بطرز جالبی نشاندهنده شخصیت واقعی وی و گویای زوایا و ویژگیهای شخصیتی پنهان وی در پس بزک ها و ژست های رنگارنگش میباشد.
یکی از این ویژگیها که همیشه فرقه در رشد و جا اندازی آن در میان اعضاء و هواداران و حتی در بیرون مناسبات آنرا بشدت دنبال کرده ومیکند ،بزرگنمایی شخصیتی وی است،مسعود رجوی که خود بی شک از کلاش ترین و شیادترین چهرهای معاصر ایران بحساب می آید در طرحی حساب شده و با همراهی همدستانش از همان ابتدا همیشه تلاش میکردند که مریم رجوی را تا حد فردی بسیار موثر و کارآمد و صد البته بسیار انسان بزرگ ودارای خصائل و ارزشهای انسانی والا و ویژه،چنانکه او را میبایست در حد قدیسین دید و شناخت به دیگران معرفی کنند.
شاید اگر با کمی تأنی به چند عکس پلیین نگاهی بیاندازیم بهتر متوجه این موضوع شویم!
آیا عکسهای فوق سعی بر القاء این باور را به مخاطبین دنبال نمیکنند،آیا زنانی که کنار صندلی او و در حالیکه بر روی زمین نشسته اند ،سعی نمیکنند لبخند کنیزکان و مریدان راضی و خوشبختی را بر چهره داشته باشند که گویی ملکه ارزشهای والای انسانی وقدیسی سیاستمداراربابی آنها را به عهده دارد.
آیا عکسهای دیگر در حالیکه وی آنسوست و مریدان بی تابش در پشت میله ها وی را طلب میکنند،سعی بر ویژه کردن وی ندارند.مریدانی که در عین تظاهر به شیفتگی بسیار،اگر از آنها خواسته شود دو کلام از شخصیت وی و دلیل عشقی که به وی دارند را توضیح دهند چیزی ندارند جز آنکه بگویند”مسعود،مریم،مریم ،مسعود “!!
ممکن است عده ای مریم قجر عضدانلو را زنی متوهم تصور کنند،اما من فکر میکنم که وظیفه اصلی او در تشکیلات مجاهدین، از زیر تیغ و انتقاد بیرون آوردن مسعود رجوی بود.وظیفه او نشاندن مسعود در جایگاهی بود که از خطر هر سوأل وانتقادی بدور و ایمن باشد.البته در حقیقت این طرح و خواسته خود مسعود رجوی بود و مریم رجوی وسیله ای بود تا مسعود رجوی بتواند به خواسته هایش برسد.مریم میبایست بتدریج به دیگران این باور و جایگاه را توسط ابزارهایی چون عملیات جاری وانقلاب ایدئولوژیک القاء میکرد.و البته در این میان نیز مسعود رجوی با بزرگ کردن مریم به طروق مختلف،چه مستقیم در نشستها و چه سیستماتیک در تبلیغات درونی و بیرونی سازمان علاوه بر به پیش بردن طرحش،شخصأ نیز مباحثی را که فکر میکرد برای تکمیل و پیش بردن طرحش به مطرح کردن آنها نیازاست اما در عین حال میدانست که مریم رجوی قادر به انتقال آن به اعضاء سازمان نیست را خودش به بهانه اینکه بحث انقلاب ایدئولوزیک بحثی بسیار ژرف و عمیق است ،هدایت و دنبال میکرد .
در اینجا میل دارم باز به زبان عکس و تصاویر رجوع کرده و چند عکس از زنانی که در عرصه سیاست و یا مبارزه برای رسیدن به دموکراسی و آزادی فعالیت کرده ویا میکنند را نشان داده و ببینیم چه تفاوتیست حداقل در ظاهرمابین آنها و شخصی چون مریم رجوی با آنهمه امکانات عظیم مالی.
سیریماوو باندرا نایکه (سریلانکا) اولین زن نخست وزیر جهان
آنسانگ سوچی
فعال سیاسی و از مخالفان حکومت نظامی میانمار و برنده جایزه صلح نوبل
بی نظیر بوتو
اولین زن مسلمان در تاریخ جهان اسلام بود که به مقام نخستوزیری در یک کشور اسلامی رسید
آنگِلا دوروتِئا مِرکِل
مجلۀ فوربز او را در ۲۰۱۲ دومین شخص قدرتمند جهان نامید بالاترین رتبهای که یک زن بدان رسیدهاست
البته صدها عکس دیگر نیز میتوان از زنان نامی جهان نشان داد که تماشای آنها خود بخود حس احترام را نسبت به صاحبان عکس بر می انگیزد.اما این حس در شما ایجاد میشود وقتی به عکسهای زنی نگاه میکنید که تنها وسیله برای بزرگنمائیش،پول است و تبلیغات و دروغ…
اینهم از بانوی انقلابی،واقعأ چقدر تفاوت است ما بین بودن ونبودن،مابین لیاقت و عدم لیاقت ،مابین ظاهر و باطن و مابین توهم و واقعیت.
والسلام
نادر کشتکار
آلمان
__________________________________
محبوب ترین مطالب برای موضوع نفی خشونت، تروریسم و فرقه گرایی
- محمد حسین سبحانی:چرا مجاهدین خلق، در تشکیلات خود شریعتی زدایی کردند؟ – 1,523 views
- محمد حسین سبحانی: در باره قلم ـ بمناسبت حک شدن سایت ایران قلم – 940 views
- کنکاشی در مورد ” شورای ملی مقاومت “ – 835 views
- محمد حسین سبحانی:ضرورت باز شناسی و نقد تروریسم و خشونت سیاسی – 651 views
- گزارش انستیتوی تحقیقات دفاع ملی (RAND) – 630 views
- نامه ای دیگر به خواهرم زینب در زندان لیبرتی – 589 views
آرشیو موضوع : نفی خشونت، تروریسم و فرقه گرایی
کنکاشی در مورد ” شورای ملی مقاومت “
کنکاشی در مورد ” شورای ملی مقاومت ” فیلم و متن کامل مصاحبه تلویزیونی محمد حسین سبحانی با دکتر ابوالحسن بنی صدر 06.11.2010 ایران قلم گفته می شود که برای برونرفت از هر تضادی باید به “شورا” متوسل شد، زیرا “شورا” جوهر دموکراسی است . اما جامعه ایرانی با این پرسش مواجه است که پس چرابعضی از شوراها …
- 835 views
- 2 نظر
-
منتشر شده در : ۱ بهمن ۱۳۹۳ , ساعت ۸:۴۷
- ادامه مطلب
مجاهدین خلق در عراق، یک معمای سیاسی
گزارش انستیتوی تحقیقات دفاع ملی (RAND)
گزارش انستیتوی تحقیقات دفاع ملی (RAND) (گزارش کامل بعلاوه پیوست ها) انستیتوی تحقیقات دفاعی ملی RAND این سند به عنوان یک مدرک عمومی مؤسسه RAND در سایت www.rand.org در اختیار عموم قرار داده شده است. مؤسسه RAND یک سازمان تحقیقاتی غیر انتفاعی است که تحلیل های عملی و راه حل های مؤثر در برابر چالش هایی که جامعه و بخش خصوصی در سراسر …
- 630 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۱ بهمن ۱۳۹۳ , ساعت ۸:۲۶
- ادامه مطلب
سود و زیان تروریسم
سود و زیان تروریسم پس از این که تروریستها زمینهای خود در افغانستان و سوریه و عراق را به دلخواه شخم زدند، در مرحله بعد، قرار شد به منافع غرب و جایی که غربیها ضربه پذیرند، حمله ور شوند و زمین بازی و یا میدان جنگ را خود انتخاب کنند. پس از حادثه تروریستی پاریس، موجی از ناآرامی و ترس از خشونت …
- 322 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۳۰ دی ۱۳۹۳ , ساعت ۱۲:۳۳
- ادامه مطلب
نامه ای دیگر به خواهرم زینب در زندان لیبرتی
نامه ای دیگر به خواهرم زینب در زندان لیبرتی مونا (آذر) حسین نژاد زینبم خواهر قشنگم! وقتی نامه ات به کمیساریا، منتشر شد و دیدم، برای ساعتی سراغ متن نامه ات نرفتم و تنها خیره شدم به عکست و دست خطتت، عکست رو نوازش کردم وصورت ماهت رو بوسیدم و غرق شدم تو عمق نگاهت و چشمات. مثل خیلی از خواهرهای دیگر …
- 589 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۳۰ دی ۱۳۹۳ , ساعت ۱۲:۱۷
- ادامه مطلب
در جوامع دموکراتیک ما از تروریستها تقاضا نمی کنیم که ما را نکشند
نامه سرگشاده آن خدابنده (سینگلتون) در بریتانیا به رئیس جمهور فرانسه فرانسواز اولاند در جوامع دموکراتیک ما از تروریستها تقاضا نمی کنیم که ما را نکشند بلکه ما از رهبران منتخب انتظار داریم که جلوی چنین وقایعی را بگیرند آن خدابنده ( سینگلتون ) 10.01.2015 www.iran-interlink.org لینک به متن انگلیسی آقای رئیس جمهور عزیز آزادی بیان در سراسر اروپا مورد تهدید جدی قرار گرفته است. شما و …
- 298 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۳۰ دی ۱۳۹۳ , ساعت ۱۲:۰۲
- ادامه مطلب
خشونت علیه زنان
خشونت علیه زنان 19.10.2007 بتول ملکی همیشه در گوشه و کنار محیط زندگی ما کلماتی نظیر تعدی، زور، حق کشی شنیده میشد که امروزه این کلمات بیشتر به صورت کلمه خشونت بکار می رود که در برگیرنده معانی تمامی آنها می باشد. خشونت بر علیه زنان، کودکان و همه آنهایی که به نحوی به لحاظ بدنی و حقوقی ضعیف تر و دارای قدرت کمتری …
- 337 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۳۰ دی ۱۳۹۳ , ساعت ۷:۳۸
- ادامه مطلب
آیا رهبری مجاهدین تسلیم حقیقت می شود؟
آیا رهبری مجاهدین تسلیم حقیقت می شود؟ از ادعای خارج شدن از لیست گروههای تروریستی تا افزایش اتهامات مریم رجوی توسط دادستانی پاریس 12.04.2007 سایت ایران قلم ـ یادداشت روز info@iran-ghalam.de www.iran-ghalam.de بیش از سه ماه از دروغ بزرگ مجاهدین مبنی بر خروج از لیست گروه های تروریستی که منجر به لب گشایی مسعود رجوی از مخفیگاه خود و ارسال پیام تبریک!! به همسرش مریم رجوی …
- 325 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۲۶ دی ۱۳۹۳ , ساعت ۱۶:۴۷
- ادامه مطلب
فرقه رجوی جنایتکار چه فرقی با داعش دارد؟
فرقه رجوی جنایتکار چه فرقی با داعش دارد؟ چند روز پیش سنگ فرش خیابانهای پاریس توسط چند تروریست وحشی به خون اغشته شد این عمل وحشیانه توسط گروه وحشی داعش برعلیه روزنامه نگاران و کاریکاتوریستهایی صورت گرفت که به زعم جنایتکاران جرمشان کشیدن کاریکاتور رهبر گروه وحشی داعش و نوشتن جملات خنده دار در مورد این گروه بوحشی بوده . این عمل …
- 271 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۲۶ دی ۱۳۹۳ , ساعت ۹:۵۸
- ادامه مطلب
وظایف ما در قبال فرهنگ خشونت و ترور در فرقه ها
وظایف ما در قبال فرهنگ خشونت و ترور در فرقه ها سایت ایران قلم یورگن هابرماس فیلسوف مشهور آلمانی اعتقاد دارد که خشونت قبل از اینکه به ماهیت و سرشت انسان برگردد، به جلوه ای غیرواقعی و دروغین از مناسبات انسانی بر می گردد. او اعتقاد دارد که انسان قادر است این جلوه کاذب را تشخیص دهد و زمینه مساعد را برای …
- 391 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۲۳ دی ۱۳۹۳ , ساعت ۲۰:۴۹
- ادامه مطلب
محمد حسین سبحانی:ضرورت باز شناسی و نقد تروریسم و خشونت سیاسی
البته بین انقلابی و میهن پرستی که در دل عشق به آزادی و مردم اش دارد با یک تروریست به لحاظ فردی تفاوت وجود دارد. ولی باید با شهامت گفت در مشی و استراتژی و ترویج فرهنگ خشونت و نتیجه و راندمان عمل هیچ تفاوتی وجود ندارد، وحتی اگر دوران مبارزه مسلحانه و ترور و خشونت به درازا بکشد …