مهدی خوشحال: نگاهی به تروریسم در اروپا

0
802

نگاهی به تروریسم در اروپا 

مهدی خوشحال، ایران فانوس، سی ام مارس ۲۰۱۶:…  در هیچ کجا صحبتی از ائتلاف جهانی و جدیت جنگ علیه تروریسم نیست، گفتگو با حامیان مالی و معنوی تروریسم نیست، گفتگو با خود تروریستها نیست و النهایه حتی با قربانیان و جداشدگان از تروریسم که دارای اطلاعات مکفی و راه حلهای متفاوت غربی علیه تروریستها، در اختیار دارند، نیست. چگونه می شود، کشورهای غربی به ویژه اروپا در مقابل تروریسم ضربه خورده باشد … 

لینک به منبع

نگاهی به تروریسم در اروپا

تروریستها اگرچه در آرمان و اهداف و عملکردهای غیر اخلاقی و ضد انسانی، شبیه هم هستند اما مشکلاتی که جملگی با کشورهای غربی و اروپا دارند، شبیه هم نیستند. از اینان تعدادی هنوز از امکانات سیاسی و مالی غرب علیه دولتهای دیگر استفاده می کنند و تروریسم را بمثابه مبارزه و جنگ، در شکارگاه برای جذب نیرو تبلیغ می کنند و از طرف دیگر هستند کسانی که از دوران استعمار اروپا علیه کشورهای عربی و اسکان یهودیان در مناطق عرب نشین و سرانجام جنگهایی که منجر به سقوط صدام حسین شد و از نتایج آن جنگ خیل آوارگان و مهاجرین و تحقیر آنان در کشورهای میزبان و مسایل و مشکلات دیگر، شروع به ضدیت کور با کشورهای غربی کرده اند. در این میان، اجحاف و امکان دیگری که به کمک هر دو طرف دعوا آمده است، فروش نفت و خرید سلاح است که اکثر کشورهای عربی به ویژه عربستان و سایر هم پیمانانش در ازای فروش نفت به جای دریافت دلار بخشی از وجوه خود را به خرید سلاح، ناگزیر شده اند که همین اجحاف و معامله غیر منصفانه، فرصتی را برای فروشندگان نفت به وجود آورد تا با پولها و امکانات دیگر اروپا، علیه آنها استفاده کنند و ابزار فشار در اختیار داشته باشند و در طرف مقابل بالاطبع مماشات و چشم پوشی شیوه کار شده است.

اگر کشور فرانسه مشکل انرژی و مالی نداشت، آیا در مقابل تروریستهایی که مشخص است عقبه شان از کجاست به همین روش استفاده می کردند. اگر آمریکا در خاورمیانه مشکلاتی نداشت و به کمکهای همه جانبه عربستان و سایرین در ارتباط با کشورهای دیگر نیاز نداشت، آیا پس از فاجعه ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ همچنان همکاریهای خود را با عربستان به همان نحو ادامه می داد؟ اگر در این عملیات القاعده که منجر به شکست ابهت آمریکا شد و مجاهدین خلق از بابتش شیرینی خوران به راه انداختند و اگر آمریکا با ایران مشکلاتی نداشت، آیا آنها را همچنان در کنف حمایت خود قرار می داد؟ و دهها آیاهای دیگر که جملگی به سکوت و خویشتن داری غرب و در مقابل، جریح و وقیح شدن تروریستها انجامیده است.

وقتی هزاران جوان مهاجر از اروپا به عراق می روند تا به تروریسم صدام حسین علیه جمهوری اسلامی بپیوندند، اروپا در مقابل اینها چشمانش را می بندد و حمایتهای همه جانبه به عمل می آورد، اما وقتی همان تروریستها فاجعه ژوئن سال ۲۰۰۳ را در فرانسه و اروپا خلق می کنند، رییس جمهور وقت نیکولای سارکوزی، می گوید که مجاهدین خلق وحشی ترین تروریستهای جهان هستند.

وقتی هزاران جوان مهاجر از اروپا و از طریق کشور ترکیه به عراق و سوریه می روند تا با بشار اسد بجنگند، اروپا چشمانش را می بندد و وقتی که همان تروریستها پس از بازگشت فجایعی را در اروپا خلق می کنند، اروپاییها عصبی و نا آرام به فکر چاره جویی در مقابل تروریستها می افتند.

نگاهی به عملیات داعش در ۲۲ ماه مارس امسال در بروکسل و بازتابش در رسانه های غربی، جملگی گواه این هستند که غربیها هنوز به جدیت و نیاز همه جانبه جنگ علیه تروریسم، نرسیده اند و هنوز سعی بر این است یا از کنار این همه فجایع عبور کنند و یا نظرات و تحلیلها معطوف به حذف رقبای انتخاباتی و دعواهای داخلی، باشد و النهایه برای التیام ناامنی و دردهای مردم، راه حلهای غیر واقعی و غیر منطقی ارائه دهند.

نگاهی به بازتاب عملیات داعش در اروپا و تبلیغاتی که مستمراً از رسانه های مختلف ساطع می شود، اکثراً مسایل را سطحی و به خود تروریستها و داعش مرتبط می دانند و کسی از ریشه ها و آبشخور مالی و پایگاه معنوی داعش و سایر تروریستها، سخنی به میان نمی آورد. اینها به مثابه این است که دولتمردان اروپایی، یا قادر به اتخاذ راه حل عقلانی در مقابل تروریستها نیستند یا این که همچنان راه حلهای غیر واقعی ارائه می دهند.

در هیچ کجا صحبتی از ائتلاف جهانی و جدیت جنگ علیه تروریسم نیست، گفتگو با حامیان مالی و معنوی تروریسم نیست، گفتگو با خود تروریستها نیست و النهایه حتی با قربانیان و جداشدگان از تروریسم که دارای اطلاعات مکفی و راه حلهای متفاوت غربی علیه تروریستها، در اختیار دارند، نیست.

چگونه می شود، کشورهای غربی به ویژه اروپا در مقابل تروریسم ضربه خورده باشد و ضربه پذیر باشد و از امکانات و فرصتهای متنوع، استفاده نکند و به حرف دیگران گوش نکند و راه حلهای مختلف و متفاوت را تست و آزمایش نکند و همچنان فکر کنند که مرغ یک پا دارد و آنها هستند که بهترین ها را در هر زمینه شناخت فرهنگی و اجتماعی و استفاده از ابزارهای قدرت، در دست دارند و اساساً قربانی و قهرمان مبارزه با تروریسم، آنها هستند.

با این حال اگرچه خشم و نفرت و عملیاتهای کور تروریستها نشان از ضعف و میرندگی آنان است، همچنین آنان که بقاء و موجودیت و هویت خود را در نابودی دیگران جستجو می کنند، مستعد نابودی و ویرانگری بزرگتری هستند. آنان با پایگاههای مالی و سیاسی و معنوی ای که در کشورهای عربی و نیروهایی که در اروپا و مابین مهاجرین در اختیار دارند، آماده جنگهای بزرگتری هستند. آنان می توانند ادامه فاجعه ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ را ابداع و به کار گیرند و ضربات هوایی و انتحاری به نیروگاههای اتمی و مراکز جمعیتی و نمادهای قدرت و مسمویت آب و عملیاتهای باکتری و شیمیایی را خلق کنند و از این بابت ایدئولوژی و تباهی و قهقرا را به زعم خود جاودانه کنند.

مسئولیت مبارزه با تروریسم که به مثابه ویروس عمل می کنند و در بعضی جاها مستعد رشد بیشری هستند، مسئولیت خاص اروپا و سایر قدرتها نیست بلکه مسئولیت همه آحاد بشر است که در روی کره خاکی زندگی می کنند چون که تروریستها تنها دشمن اروپا و مسیحیت نیستند، بلکه آنان در ادامه نیات و منافع خود بنا بر ماهیت ویرانگرشان با همه مردم جهان درستیزند که همین ستیز و ویرانگری کور است به آنان جان و هویت و سوخت می بخشد.

“پایان

مجاهدین خلق فرقه رجوی داعش تروریسمپدیده تروریست و راه اشتباه جهان

آرشیو موضوع : نفی خشونت و تروریسم

مسعود بنی صدر:گروه های تروریستی و فرقه ها چگونه نیرو جذب می نمایند؟

مسعود بنی صدر:گروه های تروریستی و فرقه ها چگونه نیرو جذب می نمایند؟

گروه های تروریستی و فرقه ها چگونه نیرو جذب می نمایند؟ مسعود بنی صدر، فیرآبزرور، هفتم دسامبر ۲۰۱۵:…  در جنگ علیه گروه های تروریستی یا فرقه ها، باید دقت کنیم که به هیچ عنوان موجب تقویت آنها نشویم یا کاری نکنیم که جذب نیرو را برایشان ساده تر نمائیم. اولین خط دفاعی ما باید درک نقاط …

سوءاستفاده از کودکان توسط داعش

سوءاستفاده از کودکان توسط داعش

خانواده ای که کودکان خود را به «داعش» بدهد ، ماهانه ۱۴۰۰ دلار در ازای هر کودک دریافت خواهد کرد. این مبلغ هنگفتی برای این خانواده هاست، زیرا ساکنان دو شهر فوق الذکر از زمانی که شبه نظامیان «داعش» آنجا را تصرف کردند با گرسنگی شدیدی روبرو شدند. اگر والدین با دادن فرزندان خود مخالفت کنند آنها را …

چگونه باید با داعش جنگید؟

سوءاستفاده از کودکان توسط داعش

حملات تروریستی پاریس در 13 نوامبر که منجر به کشته شدن 129 نفر و زخمی شدن صدها نفر شد، جامعه بین المللی را به لرزه در آورد. در روزهای پس از این حادثه بحث های گسترده ای حول استراتژی مبارزه با داعش، بحران مهاجران سوری و …

میلاد آریایی: خشونت رها شده !؟

سوءاستفاده از کودکان توسط داعش

اولین مبتکر عملیات انتحاری که نام عملیات مقدس فدایی را بر روی آن گذاشتند اول بار توسط همین مجاهدینی سازماندهی و اجرا گردید که اکنون رهبران همان زمان اش در خاک فرانسه و پاریس پایگاه و بارگاه دارند. و شگفتا …

محکومیت جهانی حملات تروریستی داعش به پاریس

سوءاستفاده از کودکان توسط داعش

محکومیت جهانی حملات تروریستی داعش به پاریس فرانسوا مولن، دادستان پاریس، شامگاه ۱۴ نوامبر، در نشستی خبری اعلام کرد که به نظر می‌رسد “سه گروه هماهنگ” پشت حمله‌های جمعه شب به نقاط مختلف پاریس بوده‌اند. او گفت که یکی از مهاجمان از اهالی حومه پاریس بوده و به خاطر سابقه جنایی‌اش شناخته شده بوده است. او گفت …

دویچه وله: بیش از ۱۲۰ کشته در حملات تروریستی پاریس

دویچه وله: بیش از ۱۲۰ کشته در حملات تروریستی پاریس

حوالی ساعت ۱۲:۳۰ نیمه‌شب به وقت محلی، پلیس فرانسه با یورش به سالن “باتاکلان” تلاش کرد تا گروگان‌ها را آزاد کند، اما بیشتر گروگان‌ها کشته شده بودند. در مجموع چهار تن از گروگان‌گیرها در این حادثه کشته شدند؛ سه نفر از آنها با کمربندهای انتحاری اقدام به خودکشی کردند و دیگری با شلیک گلوله پلیس کشته شد.بیشتر بخوانید: …

گروه حکومت اسلامی مسئولیت انفجارهای بیروت را بر عهده گرفت

گروه حکومت اسلامی مسئولیت انفجارهای بیروت را بر عهده گرفت

آن طور که رسانه‌های لبنانی گزارش کرده‌اند، مهاجمان انتحاری، با پای پیاده خود را به محل انفجار رسانده‌اند. مهاجم اول خود را در مقابل مغازه‌هایی که مردم در آن‌ها در حال رفت‌وآمد بودند منفجر کرده است و دقایقی بعد پس از تجمع مردم برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان، عامل انتحاری دوم جلیقه خود را مقابل «مسجد امام حسین» منفجر کرد. محل …

پاسخ محمد حسین سبحانی به تهدیدات خشونت طلبانه مسعود رجوی در نوار صوتی ۱۱ آبان

پاسخ محمد حسین سبحانی به تهدیدات خشونت طلبانه مسعود رجوی در نوار صوتی ۱۱ آبان

پاسخ محمد حسین سبحانی به تهدیدات خشونت طلبانه مسعود رجوی در نوار صوتی ۱۱ آبان ایران قلم، بیست و نهم نوامبر ۲۰۱۴:… رجوی با ایجاد رعب و وحشت و وصیت کردن قتل اعضای جداشده این پیام را به شنوندگان این پیام صوتی ، یعنی قربانیان لیبرتی ، منتقل می کند اگر به فکر جدا شدن از …

چهره دیگر داعش

چهره دیگر داعش

در نهایت به این نتیجه رسیدم که علاوه بر تحقیق هاى قبلى، باید داده هاى جدید جمع کنم، بلکه بفهمم در ذهن کسانى که جنگ روانى دولت اسلامى را سازمان مى دهند چه مى گذرد. باید خودم را در دنیاشان غرق مى کردم که بفهمم مخاطب این فیلم ها کیست، و از نگاه داعش به خود چه …

محمد حسین سبحانی: در باره قلم ـ بمناسبت حک شدن سایت ایران قلم

محمد حسین سبحانی: در باره قلم ـ بمناسبت حک شدن سایت ایران قلم

مطلب زیر در سال 2006 به مناسبت آغاز بکار سایت ایران قلم نوشته شده بود. انتشار مجدد این مطلب به مناسبت هک شدن سایت ایران قلم توسط فرقه رجوی و راه اندازی مجدد آن می باشد. محمد حسین سبحانی 05.09.2015 “سلاح” آتش می گشاید و خون را جاری می کند و بطور درون جوش، “فرهنگ خشونت و جنگ” …

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید