ابراهیم خدابنده:مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۵)

0
2298

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۵)

ابراهیم خدابنده، ایران اینترلینک، بیستم دسامبر ۲۰۱۵:… آنان با خرید زمین های اطراف مزرعه، کار خود را روز به روز گسترش دادند و عملا یک شهر کوچک دارای بیمارستان، مدرسه، نیروگاه برق، تصفیه خانه آب، ایستگاه رادیو و غیره بوجود آوردند. بسیاری مایلند بدانند پشت درهای بسته “مزرعه” چه اتفاقاتی می افتد و چگونه این افراد از بودن و کارکردن در آنجا در شرایط سخت رضایت خاطر دارند. بیمارستان …

http://iran-interlink.org

لینک به منبع

لینک به قسمت  قبلی

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۵)

در بخش قبلی به فرقه هیپی hippie اشاره گردید که همانطور که در پیام ها تذکر داده شده بهتر است کمون های (جوامع) هیپی Hippie Communes خوانده شود، که برای بسیاری نامی آشناست و حتی قبل از انقلاب در ایران هم تعدادی حامی این جریان ها شده بودند. برخی نامه نوشته و توضیحات بیشتری در خصوص این دسته از فرقه ها خواسته بودند که ابتدا اشاره مختصری در زیر به این جوامع و جریان ها میشود:

جوامع هیپی

در اواخر دهه ۱۹۶۰ و دهه ۱۹۷۰، یک بحران عمیق اجتماعی، خصوصا در میان جوانان، در ایالات متحده آمریکا شکل گرفت. بیکاری، اختلاف طبقاتی شدید، بی عدالتی، بی اعتمادی به سیاستمداران، سرخوردگی های عمومی، نداشتن چشم اندازی روشن و خصوصا فساد اقتصادی، اجتماعی و اخلاقی بویژه در میان دولتمردان شرایط نابسامانی را بوجود آورده بود. محصول این شرایط رشد فرقه های متعدد و همچنین رشد جوامع هیپی و گسترش فرهنگ هیپی در میان جوانان ناراضی بود.

جوامع و فرقه های هیپی ابتدا به صورت خودجوش شکل گرفتند. هر جامعه هیپی با دیگری متفاوت بود. برخی عمیقا مذهبی بودند در حالیکه برخی دیگر کاملا سکولار بودند. مصرف مواد مخدر در برخی جوامع هیپی مجاز و در برخی دیگر ممنوع بود. برخی روابط آزاد جنسی داشتند و برخی دیگر هرگونه ارتباط جنسی را کلا ممنوع میدانستند. برخی کاملا خودکفا و البته برخی دیگر وابسته به جریانات سرمایه داری بودند. فرهنگ فرقه های هند و چین نیز در بعضی از این جوامع رسوخ کرده و تأثیر گذاشته بود. یک مدل مشخص برای این جوامع وجود نداشت و هر جامعه هیپی فرهنگ و قوانین و خصوصیات خودش را در طی زمان بدست آورده بود اما در انظار عامه مردم، بی بند و باری و ولنگاری شاخصه اصلی بسیاری از آنها شناخته میشد.

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن - ابراهیم خدابنده

یک خانواده هیپی در سال ۱۹۶۹ در اورگان

واژه “هیپی” از منبع “هیپستر Hipster” به معنی نوپرست گرفته شده که ابتدا به جریان اجتماعی و سیاسی معترض به جنگ ویتنام (۱۹۵۵ تا ۱۹۷۵) اطلاق شد که شروع آن از سانفرانسیسکو و کلا کالیفرنیا بود. آنان با شعار حقوق شهروندی و عدالت اجتماعی وارد فعالیت اجتماعی شدند و بسیاری از جوانان ناراضی و معترض را به خود جذب کردند. آنان با پوشش ها و رفتارهای ساختارشکنانه سعی داشتند اعتراض خود را به وضعیت موجود ابراز نمایند.

در زیر به دو نمونه از فرقه های هیپی پرداخته میشود:

= = = = = = =

داستان سامرتاون، ایالت تنسی، آمریکا

فرقه مزرعه به رهبری استفن گاسکین

فرقه مسیحی مزرعه The Farm به رهبری استفن اف گاسکین Stephen F. Gaskin ، یکی از معروفترین فرقه های جنبش هیپی Hippy Movement در آمریکا است که دارای چند صد عضو در این کشور می باشد. این فرقه در حال حاضر در مزرعه ای کاملا ایزوله و دورافتاده به وسعت ۳ مایل مربع (حدود ۲۳ کیلومتر مربع) به نام سامرتاون (شهر تابستان) Summertown در ایالت تنسی Tennessee مستقر است که ساکنان آن به شیوه های کاملا ساده و ابتدائی در آن زراعت و زندگی میکنند.

در خصوص استفن گاسکین:

او در ۱۶ فوریه ۱۹۳۵ در دنور Denver در کلرادو به دنیا آمد. او ابتدا یک تفنگدار نیروی دریائی آمریکا در جنگ کره بود و بعد به کار نویسندگی روی آورد و سپس به جنبش هیپی پیوست. گاسکین به خاطر داشتن و فروش مواد مخدر مدتی را در زندان سپری نمود که البته آنرا جزو سوابق مبارزاتی خودش به حساب می آورد. او در سال ۱۹۷۵ با یک قابله به نام اینا می Ina May که همسر چهارمش بود ازدواج کرد.

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن - ابراهیم خدابنده

استفان گسکین و همسرش اینا می در یکی از جلسات فرقه مزرعه

جداشدگان این فرقه میگویند که گاسکین آشکارا ادعای رسالت و پیامبری نموده است که البته خود او این موضوع را رد میکند و میگوید پیروان وی بر چنین امری اصرار دارند. او اساس ایدئولوژی فرقه خود را بر مسیحیت قرار داده اما مواردی از تفکرات بودائی و هندو هم چاشنی دکترین خود نموده است.

گاسکین در سال ۱۹۷۴ برای نگهداری ماری جوانا به زندان رفت چرا که در مزرعه او کشت و تولید ماری جوانا انجام میشد. حکم او سه سال بود که بعد از یک سال به دلیل حسن رفتار آزاد گردید. او بعد از آزادی به فعالیت های حقوقی علیه قوانین ایالت تنسی در خصوص حق رأی مجرمین پرداخت و نهایتا در سال ۱۹۸۱ پیروز شد. او مقالات ایدئولوژیک خود را در نشریات فرقه انتشار میداد که مورد توجه بسیاری بود. گاسکین به عنوان یک فعال بین المللی، نویسنده و سخنران توانا شناخته میشد و حتی جوایزی در حوزه های ادبی کسب نمود.

تفکرات او به عنوان ضد فرهنگ رایج مورد انتقاد بسیاری بود و فرقه او را تأثیر گرفته از فرقه هاری کریشنا می دانستند. او در ۱ ژوئیه ۲۰۱۴ در سن ۷۹ سالگی با مرگ طبیعی در مزرعه خود و در میان پیروانش درگذشت. بعد از او همسر وی رهبری فرقه را بدست گرفت که در حال حاضر “مزرعه” را اداره می نماید. آنان کار خود را ارتقاء داده و فیلم ها و کتب و نشریات متعدد با شعارها و تصاویر تبلیغی بسیاری تولید نموده و روی سایت هایشان ارائه می نمایند.

در خصوص فرقه مزرعه:

در دهه ۱۹۶۰ که اعتراضات به جنگ ویتنام در اوج خود بود و یک وضعیت شورشی در میان جوانان آمریکائی حاکم شده بود، کمون های هیپی عمدتا با رفتارهای هنجارشکنانه در ساحل غربی آمریکا شکل گرفت که زمینه مساعدی برای بروز فرقه ها بوجود آورد.

در کلاس های ایدئولوژی گاسکین گاه تا ۱۵۰۰ دانشجو شرکت میکردند. گاسکین از این موقعیت استفاده کرد و نهایتا در سال ۱۹۷۰ فرقه خودش را همراه با همسرش اینا می در یک مکان کاملا دورافتاده تشکیل داد. از نظر برخی این بزرگترین فرقه از جوامع هیپی به حساب می آید.

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن - ابراهیم خدابنده

کلاس های ایدئولوژی گاسکین در کالج ایالتی سان فرانسیسکو قبل از تأسیس رسمی فرقه

در سال ۱۹۷۰ او اقدام به راه اندازی یک کاروان با حدود ۶۰ اتوبوس کرد که ۱۵۰۰ مایل (۲۴۰۰ کیلومتر) در سراسر آمریکا تردد نمود و نهایتا در مزرعه ای در نزدیکی ناشویل Nashville در ایالت تنسی که از قبل خریداری شده بود اطراق کرد. در ابتدای کار در این مقر، بیماری، مشکلات قضائی، بدهی های سنگین، و حتی گرسنگی گریبان آنان را گرفت اما در سال ۱۹۸۰ جمعیت آنان در این مزرعه به ۱۲۰۰ نفر رسید و وضعیت ثابتی پیدا کرد. مزرعه ای که او خریداری کرده بود مخروبه بی ارزشی بیش نبود که به قیمت بسیار ارزان بدست آورد. کار و تلاش بی وقفه مریدان گاسکین، که حتی به قیمت جان برخی تمام شد، آنرا به یک شهر آباد تبدیل کرد.

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن - ابراهیم خدابنده

یکی از جلسات گاسکین با پیروانش در “مزرعه”

آنان با خرید زمین های اطراف مزرعه، کار خود را روز به روز گسترش دادند و عملا یک شهر کوچک دارای بیمارستان، مدرسه، نیروگاه برق، تصفیه خانه آب، ایستگاه رادیو و غیره بوجود آوردند. بسیاری مایلند بدانند پشت درهای بسته “مزرعه” چه اتفاقاتی می افتد و چگونه این افراد از بودن و کارکردن در آنجا در شرایط سخت رضایت خاطر دارند. بیمارستان “مزرعه” تحت نظر همسر گاسکین خدمات درمانی به ساکنان محل هم ارائه میدهد و بسیاری از فرزندان اهالی در این بیمارستان بدنیا آمدند.

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن - ابراهیم خدابنده

نمای هوائی مزرعه سامرتاون، مقر فرقه

آنان گیاه خوار هستند و روز و شب در مزرعه به سختی کار میکنند و با حداقل های ممکن بدون کمترین ارتباط با دنیای خارج و حتی خانواده خود زندگی می نمایند. البته برخی از پیروان مطمئن و صدیق اجازه دارند تا در خارج از فرقه کار کنند اما در درون فرقه زندگی میکنند؛ همچنین برعکس تعدادی روزها در مزرعه کار کرده و شب ها به منازل خود میروند.

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن - ابراهیم خدابنده

کار روزمره در “مزرعه” – عکس از گزارش آسوشییتد پرس

آنان در ابتدا مجبور بودند تمامی حاصل کارکرد خود را به تشکیلات فرقه بدهند اما در سال ۱۹۸۳ با مشکلاتی که در داخل فرقه بوجود آمد و رهبری گاسکین به زیر علامت سؤال رفت قرار شد کسانی که تمام وقت در فرقه نیستند تنها بخشی از درآمد خود را به فرقه بدهند. همچنین گفته میشود که آنان در مقر خود از ماده مخدر ماری جوانا استفاده کرده و روابط آزاد جنسی دارند. بهرصورت جلوگیری در مرام آنها ممنوع است و آنان تشویق به داشتن فرزندان هرچه بیشتر میشوند.

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن - ابراهیم خدابنده

کار روزمره در “مزرعه”

= = = = = = =

فرقه منبع خانواده به رهبری پدر ید:

فرقه “منبع خانواده Source Family” یکی دیگر از معروف ترین فرقه های جوامع هیپی به رهبری “پدر ید Father Yod” بود.

در خصوص پدر یود:

پدر یود با نام اصلی جیمز ادوارد بیکر James Edward Baker در ۴ ژوئیه ۱۹۲۲ در سینسیناتی در ایالت اوهایو به دنیا آمد. او در جریان جنگ جهانی دوم مدال شجاعت گرفت و جوائز بسیاری را هم به عنوان یک دریانورد کسب نمود. او به کالیفرنیا رفت و بخت خود را در هالیوود برای بازی در فیلمهای سینمائی امتحان کرد اما موفقیتی نداشت. بیکر مطالعات فلسفی و مذهبی داشت و گیاه خوار نیز بود.

در سال ۱۹۶۹ بیکر یک رستوران گیاه خواری به اسم “منبع Source” در لس آنجلس براه انداخت که صرفا غذاهای گیاهی ارگانیک تهیه و عرضه می نمود. بسیاری از هنرپیشه ها و خوانندگان معروف هالیوود و لس آنجلس مشتریان رستوران وی بودند. او به تدریج جامعه ای را حول این رستوران شکل داد و جوانانی را جذب نمود.

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن ابراهیم خدابنده

اعضای فرقه منبع خانواده حین انجام مراسم

در این زمان گفته میشد که او ۱۴ زن مختلف دارد که همگی عاشق و فدائی او هستند اما صرفا یک زن قانونی به نام روبین پاپر Robin Popper داشت که در سال ۱۹۷۰ با وی ازدواج کرده بود اما با این وجود بیکر با زنان بسیاری ارتباط داشت بطوری که همسر او وی را “یک پیرمرد کثیف شهوتران” می نامید. او حدود ۱۶۰ نفر را در فرقه اش عضوگیری نمود.

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن ابراهیم خدابنده

پدر یود در میان پیروان فرقه منبع خانواده

جیمز بیکر ابتدا عضو فرقه “یوگی باجان Yogi Bhajan” از جوامع هیپی با تفکران هندو بود که در اواخر دهه ۱۹۶۰ از این فرقه جدا شد و فلسفه و گروه مذهبی جدیدی را ابداع کرد و نام خود را به پدر ید و “یاهوا Ya Ho Wha” تغییر داد و سپس جوانان بسیاری را از جوامع هیپی جذب نمود. گروه وی به نام منبع خانواده شناخته میشد که او خود را پدر روحانی و رهبر عقیدتی آنان می دانست. مقر این گروه در ساختمانی در هالیوود و منبع درآمدش هم اساسا رستوران گیاهخواری بود.

در ۲۶ دسامبر ۱۹۷۴ فرقه “منبع خانواده” بدنبال مشکلات حقوقی و قضائی رستوران خود را فروخت و به هاوائی نقل مکان کرد. در ۲۵ اوت ۱۹۷۵ یاهوا با استفاده از یک گلایدر از بالای یک صخره ۴۰۰ متری در ساحل شرقی با موفقیت در ساحل به زمین فرود آمد اما ۹ ساعت بعد، علیرغم هیچگونه زمینه قبلی، به صورت ناگهانی سکته کرد و درگذشت. او را بنا بر وصیتش سوزانده و خاکسترش را در هاوائی بر روی ساحل پخش کردند.

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن ابراهیم خدابنده

جماعت فرقه منبع خانواده در مقر اصلی

در سال ۲۰۰۶، دو عضو فرقه منبع خانواده، آیسیس آکواریان و الکتریسیتی آکواریان، تاریخچه این گروه مذهبی را در قالب کتابی نوشتند. این کتاب در سال ۲۰۰۷ تجدید چاپ شد که حاوی یک سی دی از ۱۳ سخنرانی و مصاحبه رادیوئی پدر یود بود که مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.

= = = = = = =

واژه های کلیدی:

جهت تحقیقات بیشتر حول جوامع هیپی و فرقه منبع خانواده میتوانید واژه های کلیدی زیر را در اینترنت جستجو نمائید:

Hippie Communes

Hippy Movement

The Farm

Stephen F. Gaskin

Summertown Tennessee

Father Yod

The Source Family

توضیح: فرقه ای که به “خانواده The Family” معروف است و در قسمت قبل به شرح آن اقدام شد نیز از نظر برخی جزو جوامع هیپی به حساب می آید. همچنین همانطور که در پیام ها اشاره گردیده است یک فرقه بسیار بدنام با عنوان مشابه در استرالیا هم وجود دارد که یک زن به اسم آن همیلتون بایرن Anne Hamilton-Byrne سالیان سال است که رهبر آن می باشد.

تنظیم از: ابراهیم خدابنده

آذر ۹۴

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

گزارش جلسه سالانه فدراسیون اروپایی مراکز اطلاع رسانی و تحقیق در مورد فرقه ها

گزارش جلسه سالانه فدراسیون اروپایی مراکز اطلاع رسانی و تحقیق در مورد فرقه ها

آن خدابنده (سینگلتون) که به نمایندگی از “بنیاد کمک به خانواده” اف. اس. تی (Family Survival Trust) با سابقه فعالیت کمک به قربانیان و خانواده های فرقه ها در بریتانیا در چندین دهه گذشته شرکت داشت، امسال در موقعیت و مسئولیت استثنایی قرار داشت که بتواند همزمان و در اشتراک با سخنرانی آقای وزیر توضیحات مرتبط را به .

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید