خبرگزاری رویترز به نقل از یکی مقامات نظامی عراق گفته است که این راکتها از بکریه که حدود ۶ کیلومتری کمپ لیبرتی قرار دارد، شلیک شدهاند. کمپ لیبرتی پیشتر پایگاه نظامی آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد بود و پس از خروج نیروهای آمریکایی برای اسکان دادن اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران به کار گرفته شد. طبق گزارش خبرگزاری آلمان حدود ۲۲۰۰ از اعضای این سازمان در کمپ مزبور اقامت دارند.در سال ۲۰۱۱ توافقی میان دولت عراق و مقامات سازمان مجاهدین خلق حاصل شد که طبق آن قرار شد، اعضای این سازمان به تدریج از اردوگاه اشرف به کمپ لیبرتی انتقال یافته و از آنجا نیز تدارکات انتقال آنها به دیگر کشورها فراهم شود.
حمله با راکت به کمپ مجاهدین خلق در عراق
کمپ “لیبرتی” در عراق که شماری از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در آن به سر میبرند، مورد حمله راکتی قرار گرفته است. گفته میشود که دست کم ۲۰ نفر در جریان این حمله کشته شدهاند.
خبرگزاری آلمان روز جمعه (۳۰ اکتبر / ۸ آبان) به نقل از رسانههای محلی در عراق گزارش داد که کمپ “لیبرتی” مورد حمله راکتی سنگینی قرار گرفته است. این کمپ که در شماری از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران به سر میبرند، در نزدیکی بغداد واقع است.
طبق گزارشی که خبرگزاری مستقل سومریه در عراق با استناد به اظهارات محافل امنیتی این کشور منتشر کرده، حملهی مزبور شامگاه پنجشنبه (۲۹ اکتبر) صورت گرفته و در طی آن ۳۸ موشک کاتیوشا به سمت این کمپ و دیگر تاسیساتی که در پیرامون آن قرار دارند، شلیک شده است.
نمایندگی شورای مقاومت ملی ایران در آلمان اما در گفتوگو با خبرگزاری آلمان مدعی شده است که دست کم ۸۰ راکت به کمپ لیبرتی اصابت کرده است. شاهین قبادی، سخنگوی سازمان مجاهدین خلق ایران در پاریس نیز در گفتوگو با خبرگزاری رویترز همین رقم را ذکر کرده است.
درباره شمار کشتهشدگان این حمله راکتی اطلاعات متفاوتی منتشر شده است. خبرگزاری آلمان از کشته شدن دستکم ۲۰ نفر سخن گفته است. در گزارش خبرگزاری رویترز شمار آمده که ۲۳ تن از اعضای سازمان مجاهدین خلق کشته شدهاند.
خبرگزاری رویترز به نقل از یکی مقامات نظامی عراق گفته است که این راکتها از بکریه که حدود ۶ کیلومتری کمپ لیبرتی قرار دارد، شلیک شدهاند.
کمپ لیبرتی پیشتر پایگاه نظامی آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد بود و پس از خروج نیروهای آمریکایی برای اسکان دادن اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران به کار گرفته شد. طبق گزارش خبرگزاری آلمان حدود ۲۲۰۰ از اعضای این سازمان در کمپ مزبور اقامت دارند.
در سال ۲۰۱۱ توافقی میان دولت عراق و مقامات سازمان مجاهدین خلق حاصل شد که طبق آن قرار شد، اعضای این سازمان به تدریج از اردوگاه اشرف به کمپ لیبرتی انتقال یافته و از آنجا نیز تدارکات انتقال آنها به دیگر کشورها فراهم شود.
تا کنون هیچ گروه یا سازمانی مسئولیت این حمله راکتی را برعهده نگرفته است. جان کری، وزیر خارجه آمریکا با انتشار بیانیهای ضمن محکوم کردن این حمله از مقامهای عراق خواست که به تعهدات خود در توافقنامه ۲۰۱۱ پایبند باشد و علاوه بر تشدید تدابیر امنیتی، عاملان این حمله را شناسایی کنند.