لوکاس برفوس در سال ۱۹۷۱ در شهر تون سوئیس به دنیا آمد. از سال ۱۹۹۸ به نشر نمایشنامههای خود دست زد و به زودی به یکی از برجستهترین درامنویسان زبان آلمانی نامبردار شد. “ناهنجاریهای سکسی والدین ما” (۲۰۰۳) یکی از نمایشنامههای موفق او بود که به زبانهای بسیاری ترجمه شد. آخرین اثر او به نام “روح فیل” در سپتامبر ۲۰۱۸ در مانهایم به روی صحنه رفت و توجه فراوانی برانگیخت. از برفوس رمانهایی مانند “مردان مرده” (۲۰۰۲) و “صد روز” (۲۰۰۸) منتشر شده است. او در رمان اخیر فجایع مرگبار رواندا را دستمایه قرار داده است. او در داستانهای بیشماری با نگاهی انتقادی به چالشهای اجتماعی و سیاسی دوران ما پرداخته است. جایزه گئورگ بوشنر، به بهای نقدی ۵۰ هزار یورو، مهمترین جایزه ادبی آلمان شناخته میشود. بوشنر، درامنویس انقلابی آلمان که نمایشنامه وویتسک او معروفیت فراوان دارد، زندگی کوتاهی داشت. او در سال ۱۸۱۳ در نزدیکی دارمشتات به دنیا آمد و در ۱۸۳۷ در زوریخ درگذشت. هیات داوران در توضیح رای خود نوشت که «برفوس با سبک محکم و عالی و تنوع وغنای فرمهایش پیوسته وضعیتهای بنیادین زندگی مدرن را به گونهای نو و بدیع در رمانها و نمایشنامههایش به
جایزه ادبی مهم آلمان برای “کنکاشگر زندگی مدرن”
10.07.2019
جایزه بوشنر، یکی از مهمترین جوایز ادبی در آلمان، امسال به لوکاس برفوس تعلق میگیرد. این درامنویس سوئیسی بارها به خاطر نگارش آثاری تعهدآمیز مورد ستایش قرار گرفته است.
آکادمی زبان و ادبیات آلمان اعلام کرد که امسال جایزه گئورگ بوشنر را به لوکاس برفوس، نویسنده و نمایشنامهنویس سوئیسی اهدا میکند.
آکادمی ادبیات در اطلاعیهای گفته است که لوکاس برفوس مبرمترین مسائل اجتماعی و سیاسی روزگار را با بیانی صادقانه و صمیمانه و به زبانی فشرده و گویا در آثار خود بازتاب داده است.
لوکاس برفوس در سال ۱۹۷۱ در شهر تون سوئیس به دنیا آمد. از سال ۱۹۹۸ به نشر نمایشنامههای خود دست زد و به زودی به یکی از برجستهترین درامنویسان زبان آلمانی نامبردار شد.
“ناهنجاریهای سکسی والدین ما” (۲۰۰۳) یکی از نمایشنامههای موفق او بود که به زبانهای بسیاری ترجمه شد. آخرین اثر او به نام “روح فیل” در سپتامبر ۲۰۱۸ در مانهایم به روی صحنه رفت و توجه فراوانی برانگیخت.
از برفوس رمانهایی مانند “مردان مرده” (۲۰۰۲) و “صد روز” (۲۰۰۸) منتشر شده است. او در رمان اخیر فجایع مرگبار رواندا را دستمایه قرار داده است.
او در داستانهای بیشماری با نگاهی انتقادی به چالشهای اجتماعی و سیاسی دوران ما پرداخته است.
جایزه گئورگ بوشنر، به بهای نقدی ۵۰ هزار یورو، مهمترین جایزه ادبی آلمان شناخته میشود.
بوشنر، درامنویس انقلابی آلمان که نمایشنامه وویتسک او معروفیت فراوان دارد، زندگی کوتاهی داشت. او در سال ۱۸۱۳ در نزدیکی دارمشتات به دنیا آمد و در ۱۸۳۷ در زوریخ درگذشت.
هیات داوران در توضیح رای خود نوشت که «برفوس با سبک محکم و عالی و تنوع وغنای فرمهایش پیوسته وضعیتهای بنیادین زندگی مدرن را به گونهای نو و بدیع در رمانها و نمایشنامههایش به کنکاش میگیرد. او در جستارهای واجد کیفیت خود نیز جهان امروز را با نقد و بررسیهای جسورانه و نگاهی سرشار از شگفتی و مشتاق شناخت همراهی میکند.»
این جایزه از سال ۱۹۵۱ به نویسندگانی اهدا میشود که خدمتی شایان به زبان آلمانی نموده و نقشی برجسته در اعتلای فرهنگ آلمانی ایفا کرده باشند.
دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید
پیش از این نویسندگان پرآوازهای مانند اریش کستنر (۱۹۵۷)، ماکس فریش (۱۹۵۸)، گونتر گراس (۱۹۶۵)، سارا کیرش (۱۹۹۶) و فولکر براون (۲۰۰۰) این جایزه را از آن خود ساختند.
سال گذشته این جایزه به ترزیا مورا اعطا شد.
جایزه ادبی «گئورگ بوشنر» به ترزیا مورا تعلق گرفت
جایزه بوشنر در دوم نوامبر امسال در دارمشتات به لوکاس برفوس اهدا میشود.
در همین زمینه:
جایزه ادبی «گئورگ بوشنر» به ترزیا مورا تعلق گرفت
ترزیا مورا، نویسنده آلمانیزبان زاده مجارستان، از سوی آکادمی زبان و ادبیات آلمان به عنوان برنده جایزه “گئورگ بوشنر” در سال ۲۰۱۸ معرفی شد. این جایزه از مهمترین جایزههای ادبی کشورهای آلمانیزبان به شمار میرود. (03.07.2018)
———————————–
محبوب ترین مطالب برای موضوع تحقیق و پژوهش
- لطف الله میثمی: مسعود رجوی کجاست؟ – 11,127 views
- فرخ نگهدار در گفتگو با”اخبار روز”: دلم می خواست مثل بیژن… – 9,376 views
- نامه عاشقانه تراب حق شناس به پوران بازرگان – 7,376 views
- مجموعه اسامی منتقل شدگان از کمپ لیبرتی به کشور ثالث – 7,353 views
- رزاقی:رو نمائی از یک زن داعشی(مهوش سپهری) در اوور سوراواز توسط مریم قجر ! – 6,536 views
- بهانه ایدئولوژیک،تشکیلاتی رجوی برای ازدواج با زن شوهردار – 5,224 views
آرشیو موضوع : تحقیق و پژوهش
راز این دلارهای کثیف
البته باید یادآوری نمود که دی ماه ۱۳۶۴، زمانی است که مسعود رجوی در فرانسه حضور داشته و تحت عنوان انقلاب ایدئولوژیک با مریم عضدانلو که همسر مهدی ابریشمچی بوده ازدواج نموده است. حزب دموکرات کردستان از مجاهدین جداشده و یک سال قبل از آن نیز دکتر ابوالحسن بنی صدر به دلیل مخالفت با گرویدن …
- 274 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۱۶ آذر ۱۳۹۷ , ساعت ۱۸:۵۴
- ادامه مطلب
دشمن خانگی در جمهوری اسلامی؛ خودیهایی که راه دیگری رفتند
البته در میان خویشاوندان مسئولان جمهوری اسلامی که مخالف نظام بودند، کسانی هم بودند که پس از سالها توانستند به ایران برگردند و با حکم سنگینی که هم روبهرو نشوند. یکی از مشهورترین آنها علی مرادخانی ارنگه معروف به شیخ علی تهرانی است. او شاگرد آیتالله خمینی و شوهر خواهر آیتالله خامنهای است. شیخ علی تهرانی از …
- 316 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۸ آذر ۱۳۹۷ , ساعت ۱۹:۴۱
- ادامه مطلب
صد سال پس از خاموش شدن آتش تفنگهای جنگ جهانی اول
به نقل از وب سایت خبرگزاری رویترز، رهبران فرانسه و آلمان صدمین سالگرد پایان جنگ جهانی اول را گرامی داشتند. این مراسم در حالی برگزار شد که رئیس جمهوری آمریکا نیز در اجلاس صلح پاریس حضور دارد و پیشتر به جنگ طلبی و یک جانبه گرایی محکوم شده است. این اجلاس قرار است حول نظریه چند انبه گرایی و اجرایی شدن …
- 340 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۲۰ آبان ۱۳۹۷ , ساعت ۱۷:۳۹
- ادامه مطلب
جمعبندی استراتژی مجاهدین از عراق تا آلبانی، گفتگوی فیروزمند با سبحانی
موضوعات بحث :۱.آیا سازمان مجاهدین که بر ماندگاری در اشرف و عراق تاکید می کرد و بهای آن را با صدها کشته و زخمی پرداخت نموده، چرا پذیرفت به آلبانی منتقل شود؟ ۲.سیاست ها و استراتژی که مجاهدین در آلبانی تبلیغ می کنند، در مقایسه با اشرف و عراق، آیا رو به جلو بوده و مسیر …
- 411 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۱۲ آبان ۱۳۹۷ , ساعت ۱۱:۴۷
- ادامه مطلب
محمد حسین سبحانی : کنکاشی در شورای ملی مقاومت ـ قسمت اول
چرا باید شورای ملی مقاومت را مورد کنکاش قرار داد؟ مریم رجوی مدعی است که درب های ” شورای ملی مقاومت ” بر روی همه باز است. آیا واقعا چنین است؟ آیا حذف وقایع تاریخی سازمان مجاهدین در 40 سال گذشته که همراه با خیانت و مزدوری بوده است، در همین ارتباط است؟ اهداف مسعود …
- 712 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۱۲ مهر ۱۳۹۷ , ساعت ۲۰:۴۱
- ادامه مطلب
زنانی که برای فرقه ها درآمد خوبی دارند
گردانی که به زنان تک تیرانداز و کارشناسان زبدهاش در ساخت کمربندهای انتحاری و انواع بمبها و نظارت بر وضعیت اجرای شرع از سوی زنان در مناطق تحت تصرف داعش و مهم تر از همه «جهاد نکاح» و داستان های مخوف اش و با ایفای نقش همسر محدود نمی شود، بلکه نقش بسیار مهمی در زمینه ارائه کمک های لجستیکی …
- 350 views
- ثبت یک دیدگاه
-
منتشر شده در : ۱۲ مهر ۱۳۹۷ , ساعت ۲۰:۳۰
- ادامه مطلب