ظاهرا گروه مافیایی رجوی هم مانند سایر ساده لوحان براین تصورند که این اسرائیل است که سیاست های آمریکا را تعیین میکند ونمی دانند که (صورتی در زیر دارد آنچه دربالاستی) و اتفاقا موضوع برعکس است و این آمریکاست که اسرائیل را بردست های خود میچرخاند و نفوذ صهیونیست های قدرتمند جهان وطنی در وال استریت ، این شبهه را که اسرائیل هم دولتی است وعلی آباد شهری، این شبهه را دراین نوع تحلیل گران ایجاد میکند!
موقعیت دشوار نتانیاهو، باند رجوی را دلواپس تر میکند!
فریدون اورموی ــ 10.03.2015 اگر ادعا کنم که نمی توان گروه و جریانی شبیه فرقه رجویی را پیدا کرد که در دشمنی با مردم ایران اینهمه همسویی با نتانیاهونشان دهد، حرف گزافی نزده ام!
این جریان مستبد و تمامیت خواه ، برای سفر خودخوانده ی نتانیاهو سرمایه گذاری شدیدی کرده بود که در آمریکا و مخصوصا خود اسرائیل نشان داده شد که مجاهدنماهای ما بنا برخاصیت فرقوی خود که همانا ندیدن فراتر از نوک دماغ خود است ، به چه میزان از تحلیل اوضاع بدور بوده و مبانی فکری خود را در چه زمینه ی سستی بنا نهاده است!
ظاهرا گروه مافیایی رجوی هم مانند سایر ساده لوحان براین تصورند که این اسرائیل است که سیاست های آمریکا را تعیین میکند ونمی دانند که (صورتی در زیر دارد آنچه دربالاستی) و اتفاقا موضوع برعکس است و این آمریکاست که اسرائیل را بردست های خود میچرخاند و نفوذ صهیونیست های قدرتمند جهان وطنی در وال استریت ، این شبهه را که اسرائیل هم دولتی است وعلی آباد شهری، این شبهه را دراین نوع تحلیل گران ایجاد میکند!
همسویی و همدلی سران فرقه رجوی با نئوکان ها و صهیونیست ها مشمئز کننده ست
بیشتر مردم بدرستی نمیدانند که اسرائیل بمنزله ی یک پادگان نظامی آمریکا در قلب خاورمیانه عمل میکند و پر واضح است که یک پادگان نمیتواند سیاست های خود را بر یک کشور دیکته کند و برعکس این سران کشور مفروض (دراینجا آمریکا) است که تصمیم میگیرند که ازاین پادگان نظامی خود چگونه استفاده کند!
صحبت از صهیونیست های جهان وطنی کردم که ثابت کنم این صهیونیست های قدرتمند آمریکایی را نباید ناسیونالیست های اسرائیلی تلقی کرد که کشته و مرده ی خاک این کشور نامشروع و مردم چند ده ملیتی و با دهها تضادهای طبقاتی و جهان بینی هستند!
ما در میان صهیونیست ها افرادی از غیریهودیان اعم از مسیحی و… داریم و حتی مسلمانان صهیونیست هم دراین بین پیدا میشوند (زالمای خلیل زاد و…) که مسلما در تحلیل نهائی غم ثروت های بیکران خود را داشته و در انتخاب میان این منافع خصوصی و کشوری بنام اسرائیل، جانب منافع خود را خواهند گرفت و جان و مال شان را برای اسرائیل فدا نخواهند کرد.
کشوراینها همان جایی است که این منافع در آنجا بهتر و بادوام ترحفظ شود که تظاهرات مردم اسرائیل در آستانه ی انتخابات چند روز دیگر و بعد ازسفر پوچ و جنجالی نتانیاهو نشان داد که این کشور هم برای صهیونیست های افراطی و ثروتمند، چندان امن نیست!
برای ارفاق هم که شده ، من مستقیما به سراغ خبر بی.بی.سی رفته و با ذکر این مسئله که این بنگاه خبری بیشتر میتوانست حرف زده و تضادهای داخلی اسرائیل را نمایان تر از این نشان دهد که نداده، به این یادداشت کوتاه خود پایان میدهم.
منبع : بی بی سی
دهها هزار نفر از شهروندان اسرائیلی شنبه شب در تل آویو علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این کشور دست به تظاهرات زدند و خواهان تغییر او شدند.
تظاهرکنندگان در این مراسم فریاد میزدند “بیبی به خانهات برگرد.”
بیبی نامی است که بنیامین نتانیاهو در اسرائیل با آن شناخته میشود.
این بزرگترین تظاهرات برگزار شده در کارزار انتخاباتی اخیر در پایتخت اسراییل است که دهها هزار اسرائیلی را در میدان رابین در تل آویو گردآورد تا برای نخست وزیر این کشور پیغام تغییر بفرستند.
هفدهم مارس (۲۶ اسفند) ده روز دیگر انتخابات پارلمانی در اسرائیل برگزار میشود و نظرسنجیها نشان میدهند که برخلاف انتخابات سال ۲۰۱۳ میلادی، بنیامین نتانیاهو این بار نامزد پیشتاز نیست.
چهره کلیدی در تجمع مخالفان آقای نتانیاهو، مئیر داگان رئیس پیشین موساد سازمان جاسوسی اسرائیل بود.
آقای داگان در فاصله سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۱ ریاست سازمان جاسوسی اسرائیل را به عهده داشته و دوره فعالیتش در این سازمان با نخست وزیری آریل شارون، ایهود اولمرت و بنیامین نتانیاهو همزمان بوده است.
او در سخنرانیاش که با تشویق مخالفان نتانیاهو همراه بود گفت که اسرائیل دشمنانی دارد اما من از آنها نمیترسم. چیزی که مرا میترساند کسی است که اکنون رهبری اسرائیل را بر عهده دارد.
داگان گفت: “شش سال است آقای نتانیاهو نخست وزیر است و در این شش سال دولت اسرائیل بیش از همیشه دچار بحران بوده است. او برای تغییر در منطقه و ساختن آیندهای بهتر هیچ تلاشی نکرده است. در دوره نخست وزیری او ما با بزرگترین متحد و حامی خود به طرز بیسابقهای درگیر شدهایم. ما رهبری داریم که در یک میدان آن هم برای بقای سیاسی خودش میجنگد.”
اشاره مئیر داگان به تنش اخیر در روابط میان اسرائیل و آمریکا به خاطر مذاکرات بر سر برنامه هستهای ایران بود.
بنیامین نتانیاهو هفته قبل برخلاف میل کاخ سفید و به دعوت رئیس کنگره آمریکا به واشنگتن سفر کرد تا در مورد نگرانیهایش از برنامه هستهای ایران و احتمال توافق غرب و ایران صحبت کند.
مخالفان بنیامین نتانیاهو در این تظاهرات پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود اسرائیل خواهان تغییر است.
این تظاهرات را یک نهاد مردمی برگزار کرده که بیشتر چپگرا و میانهرو حامی آن هستند.
http://ichef.bbci.co.uk/news/ws/304
چهره کلیدی تجمع مخالفان نتانیاهو، مئیر داگان رئیس پیشین موساد بود
این سازمان میخواهد رهبران این کشور به جای تمرکز بر روی مسائل سیاسی بر موضوع سلامت، آموزش، مسکن و هزینههای زندگی در اسرائیل تمرکز کنند.
این سازمان همچنین حامی توافقنامه صلح میان اسرائیل و فلسطین و تشکیل دولت مستقل فلسطین است.
درور بن آمی یکی از سازمان دهندگان این تجمع اعتراضی گفته این تظاهرات شهروندان اسرائیلی است که خواهان تغییر سیاسی و توافق صلح هستند.
سیاست داخلی اسرائیل همپای سیاست خارجی این کشور در ماه های اخیر دستخوش تنشهای بسیاری بوده است.
آقای نتانیاهو اوایل دسامبر (آذرماه) پارلمان اسرائیل را منحل کرد و خواهان برگزاری انتخابات زودرس پارلمانی شد.
او به دنبال تنشهای سیاسی در دولت ائتلافی، زیپی لیونی، وزیر دادگستری، و یائیر لپید، وزیر دارایی را از دولت اخراج کرد و گفت که بیش از این مخالفت اعضای کابینه را با سیاستهای دولت تحمل نمیکند.
حالا خانم لیونی به یکی از مهمترین رقبای انتخاباتی نتانیاهو تبدیل شده است.
نتایج یک نظرسنجی که هاآرتص روزنامه چاپ اسرائیل از هفته پیش منتشر کرده نشان میدهد که حزب لیکود مطمئن نیست بتواند ۲۲ یا ۲۳ کرسی در پارلمان به دست بیاورد و احتمالا سهم این حزب از پارلمان ۱۸ کرسی خواهد بود “.