کرونا در جهان؛ کاهش شیوع در اسپانیا، ایتالیا و آلمان

0
1704

در اسپانیا، دومین کانون بزرگ بیماری بعد از ایتالیا، آمار مرگ برای چهارمین روز متوالی کاهش یافت و امید به اینکه این کشور اوج شیوع را از سر گذرانده باشد بیشتر شد. آخرین آمار اسپانیا از مرگ ۶۳۷ نفر خبر می‌دهد که کمترین آمار روزانه در دو هفته اخیر است. دیروز این رقم ۶۷۴ نفر و پنج‌شنبه گذشته ۹۵۰ نفر بود. شمار مبتلایان به کرونا در اسپانیا از سیزده هزار نفر گذشته است. ایتالیا دیروز از مرگ ۵۲۵ نفر در ۲۴ ساعت خبر داد که پایین‌ترین میزان مرگ در اثر کرونا از حدود ۱۷ روز پیش (۱۹ مارس) بوده است. تاکنون در ایتالیا ۱۵ هزار و ۸۸۷ نفر در اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند، بیشتر از هر کشوری در دنیا. آلمان امروز دوشنبه، ۶ آوریل، ۱۸ فروردین اعلام کرد که برای چهارمین روز متوالی، شاهد کاهش آمار روزانه مرگ و ابتلا بوده است. بر اساس آمار موسسه بیماری‌های عفونی رابرت کخ، ۳۶۷۷ نفر در بیست و چهار ساعت گذشته درآلمان به کرونا مبتلا شده‌اند، به این ترتیب تعداد کل مبتلایان در این کشور به ۹۵ هزار و ۳۹۱ نفر رسید. این کمتر از آمار روز پیشتر بود که از ابتلای ۵۹۳۶ نفر خبر می‌داد. موارد مرگ هم به ۱۴۳۴ نفر افزایش یافت. تیم فوتبال بایرمونیخ آلمان هم اعلام کرد از امروز تمریناتش ر از سر می‌گیرد اما از هوادارانش خواست که از حضور در محل تمرین‌ خودداری کنند. لیگ فوتبال آلمان تا دستکم آخر آوریل تعطیل شده است. مقامات بهداشتی آلمان به باشگاه‌ها توصیه کرده بودند تمرین‌ها را حداقل تا ۵ آوریل (دیروز) متوقف کنند…

کرونا در جهان؛ کاهش شیوع در اسپانیا، ایتالیا و آلمان، ‘امیدواری’ آمریکا

بی بی سی ـ 06.04.2020

کروناحق نشر عکسGETTY IMAGES

در حالی که بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا به دلیل ادامه علائم و عوارض ابتلا به کرونا دیشب را در بیمارستان به سر برد، آمار رسمی در آلمان، ایتالیا و اسپانیا حاکی از کاهش سرعت شیوع بیماری است. آمریکا این را “امیدوار کننده” دانسته است.

آقای جانسون همچنان مسئولیت‌ نخست‌وزیری را بر عهده دارد اما جلسه صبح دوشنبه دولت بریتانیا به ریاست دومینیک راب، وزیر خارجه برگزار شد.

آقای جانسون ۱۰ روز پیش اعلام کرد که به دنبال علائم خفیف و مثبت شدن آزمایش کرونا، خود را قرنطینه کرده است.

دیشب اعلام شد که به دلیل ادامه علائم او از جمله تب، نخست وزیر بریتانیا برای “آزمایش‌های معمول” به بیمارستان رفته است.

امروز گزارش شده که حال او خوب است و پس از آزمایش‌ها از بیمارستان مرخص می‌شود.

کاهش آمار کرونا در آلمان، ایتالیا و اسپانیا

در اسپانیا، دومین کانون بزرگ بیماری بعد از ایتالیا، آمار مرگ برای چهارمین روز متوالی کاهش یافت و امید به اینکه این کشور اوج شیوع را از سر گذرانده باشد بیشتر شد. آخرین آمار اسپانیا از مرگ ۶۳۷ نفر خبر می‌دهد که کمترین آمار روزانه در دو هفته اخیر است. دیروز این رقم ۶۷۴ نفر و پنج‌شنبه گذشته ۹۵۰ نفر بود. شمار مبتلایان به کرونا در اسپانیا از سیزده هزار نفر گذشته است.

ایتالیا دیروز از مرگ ۵۲۵ نفر در ۲۴ ساعت خبر داد که پایین‌ترین میزان مرگ در اثر کرونا از حدود ۱۷ روز پیش (۱۹ مارس) بوده است.

تاکنون در ایتالیا ۱۵ هزار و ۸۸۷ نفر در اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند، بیشتر از هر کشوری در دنیا.

آلمان امروز دوشنبه، ۶ آوریل، ۱۸ فروردین اعلام کرد که برای چهارمین روز متوالی، شاهد کاهش آمار روزانه مرگ و ابتلا بوده است.

بر اساس آمار موسسه بیماری‌های عفونی رابرت کخ، ۳۶۷۷ نفر در بیست و چهار ساعت گذشته درآلمان به کرونا مبتلا شده‌اند، به این ترتیب تعداد کل مبتلایان در این کشور به ۹۵ هزار و ۳۹۱ نفر رسید. این کمتر از آمار روز پیشتر بود که از ابتلای ۵۹۳۶ نفر خبر می‌داد. موارد مرگ هم به ۱۴۳۴ نفر افزایش یافت.

تیم فوتبال بایرمونیخ آلمان هم اعلام کرد از امروز تمریناتش ر از سر می‌گیرد اما از هوادارانش خواست که از حضور در محل تمرین‌ خودداری کنند. لیگ فوتبال آلمان تا دستکم آخر آوریل تعطیل شده است. مقامات بهداشتی آلمان به باشگاه‌ها توصیه کرده بودند تمرین‌ها را حداقل تا ۵ آوریل (دیروز) متوقف کنند.

در اتریش از امروز زدن ماسک در فروشگاه‌ها اجباری شددر اتریش از امروز زدن ماسک در فروشگاه‌ها اجباری شد

ابراز امیدواری مشاور پزشکی کاخ سفید از کاهش آمار ایتالیا و اسپانیا

دکتر دبورا بریکس، یکی از مشاوران رئیس جمهور آمریکا می‌گوید وضعیت کنونی ایتالیا و اسپانیا این امید را می‌دهد که ظرف هفته آینده موارد ابتلا در شهرهای بزرگ آمریکا ثابت بماند.

موارد رسمی ابتلا به کرونا در آمریکا به ۳۳۷ هزار و ۲۷۴ مورد و آمار مرگ ۹ هزار و ۶۱۹ نفر بوده است

نیویورک کانون شیوع کرونا در آمریکا با بالاترین آمار مرگ و ابتلا، دیروز از کم شدن موارد جدید و آمار مرگ خبر داد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا کاهش آمار نیویورک را نشانه‌ای مثبت دانست و گفت که این مانند نوری در انتهای یک تونل تاریک است.

او هشدار داد موارد مرگ در آمریکا تا قبل از رسیدن به اوج شیوع، بیشتر خواهند شد. مقامات آمریکا پیشتر هم هشدار داده بودند که هفته سختی پیش روی این کشور خواهد بود.

استعفای مشاور پزشکی ارشد دولت اسکاتلند به دلیل نقض قرنطینه

بالاترین مقام پزشکی اسکاتلند برای دو بار نقض مقررات قرنطینه عذرخواهی و استعفا کرد.

دکتر کاترین کالدروود، دیروز و پس از بالا گرفتن انتقادها برای نقض مقررات قرنطینه عذرخواهی کرده بود. نیکولا استورجن، سروزیر اسکاتلند گفته بود او اشتباه کرده اما می‌تواند در سر کار خود بماند با این حال خانم کالدروود امروز استعفا کرد.

انتقادها وفتی آغاز شدن که روزنامه بریتانیایی سان، تصاویری از خانم کالدروود منتشر کرد که نشان می‌داد او به همراه خانواده‌اش به خانه دیگری در فاصله یک ساعت رانندگی تا محل سکونتشان رفته است.

در سراسر بریتانیا جز برای خرید اقلام اساسی یا رفتن به سر کارهای ضروری، بیرون رفتن از خانه ممنوع است. شهروندان می‌توانند یک ساعت برای ورزش از خانه‌هایشان بیرون بروند اما باید در اطراف محل زندگی خود باشند و برای تردد باید دلیل موجهی داشته باشند.

دیروز به دلیل هوای گرم و آفتابی تعداد زیادی از مردم در پارک‌ها جمع شده بودند طوری که دولت ناچار شد اعلام کن آفتاب گرفتن در پارک‌ها هم مثل پیک نیک ممنوع است.

حمله به مرکز آزمایش کرونا در آبیجان

تعدادی از شهروندان شهر آبیجان در کشور ساحل عاج به یک مرکز آزمایش ویروس کرونا حمله و آن را خراب کردند. گفته شده علت این حمله ترس از سرایت بیماری به ساکنان محل بوده است.

ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهند مهاجمان شعار می‌داده‌اند که “ما این را نمی‌خواهیم.”

به گفته مقامات محلی مرکز برای مداوای بیماران نبوده و فقط قرار بوده آزمایش تشخیص کرونا در آن انجام شود.

آمار رسمی در آبیجان، بزرگترین شهر ساحل عاج، ۲۶۰ مورد ابتلا و سه مورد مرگ و شهر در حال حاضر در قرنطینه است. در سراسر این کشور شب‌ها مقررات منع رفت و آمد اجرا می‌شود.

در اقدامی پیشگیرانه مدارس، کلیساها و کلیه کسب و کارهای غیرضروری نیز تعطیل شده است.

پل چارلز شهر پراگ، زدن ماسک در خیابان ها و فروشگاه های این شهر اجباری استحق نشر عکسGETTY
Image captionپل چارلز شهر پراگ، زدن ماسک در خیابان ها و فروشگاه های این شهر اجباری است

پرداخت هزینه قرنطینه در کره جنوبی

کره جنوبی یک زن تایوانی را به دلیل خودداری ازپرداخت هزینه قرنطینه به کشورش بازگرداند.

بر اساس مقررات جاری در کره جنوبی تمامی مسافران خارجی که وارد این کشور می‌شوند باید درخانه یا در مراکز خاص دولتی دو هفته قرنطینه شوند. هزینه این قرنطینه ۸۱ دلار در روز است.

این شهروند تایوانی پذیرفته بود در قرنطینه بماند اما از پرداخت این هزینه خودداری کرد که به بازگشت به کشورش منجر شد.

کره جنوبی تا کنون بیش از ده هزار مبتلا به کرونا را گزارش کرده و ۱۸۶ نفر هم جان خود را از دست داده‌اند

افزایش موارد مرگ بر اثر کرونا در هند

با وجود اینکه مقامات بهداشتی هند تعداد جان باختگان بر اثر کرونا در هند را ۸۳ نفر اعلام کرده‌اند اما رسانه‌های هند گزارش کرده‌اند که دیروز موارد مرگ از ۱۰۰ نفر گذشته است.

به گفته وزارت بهداشت هند تعداد مبتلایان در این کشور هر ۴.۱ روز دوبرابر می‌شود.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید