نیویورکتایمز به نظر مورخی بهنام «یرواند آبراهامیان» در خصوص وضعیت مجاهدین خلق در افکار عمومی ایران اشاره میکند. «این گروه ادعا میکند که هنوز از حمایت زیادی برخوردار است اما آقای آبراهامیان گفت که محبوبیت این گروه پس از روی آوردن به خشونت در اوایل دهه ۱۹۸۰ سقوط کرده است. وقتی با مردمی گفتوگو میکنید که در دوران انقلاب زندگی کردهاند و نام “مجاهدین” را میبرید، آنها برآشفته میشوند.» خبرنگار نیویورکتایمز پس از اشاره به نحوه انتقال فرقه مجاهدین خلق از عراق به آلبانی با نقشآفرینی آمریکا، مینویسد: «وقتی من از پایگاه بازدید کردم، بهشکل عجیبی خالی بهنظر میرسید. گروه ادعا میکند که [این پایگاه] میزبان ۲۵۰۰ نفر است اما در طول دو روز، ما بیش از ۲۰۰ نفر در آنجا ندیدیم.» به نوشته این روزنامه آمریکایی، دهها نفر از اعضای سابق فرقه مجاهدین خلق اکنون بهصورت مستقل در آلبانی زندگی میکنند. «من با ده نفر از آنها دیدار کردم که هرکدام از آنها توضیح میداد که با شستوشوی مغزی تجرد اختیار کرده بود.» این افراد میگویند، روابط رمانتیک و افکار جنسی ممنوع بودهاند، تماس با خانواده به شدت محدود شده بود و از دوستی برحذر داشته میشدند…
گزارش نیویورک تایمز از زندان اشرف 3 در آلبانی
فارس به نقل از نیویورک تایمز ـ 19.02.2020
ورودش به کمپ منافقین تلاشی از سوی این گروهک برای تصحیح چهرهاش پس از مواجهه با خبرنگار نیویورکتایمز در سال ۲۰۰۳ بوده است، زمانی که شخص مورد مصاحبه این خبرنگار از روی نوشته صحبت میکرده و خبرنگار اجازه گفتوگوی خصوصی با اعضای این گروهک را نیافته بود. یکی از نکاتی که در این گزارش میتواند مورد توجه قرار گیرد، شیوه پاسخگویی اعضای گروهک تروریستی منافقین به سوال در خصوص سرنوشت «مسعود رجوی»، سرکرده این گروهک است که به نوشته نیویورکتایمز از سال ۲۰۰۳ ناپدید شده است. «علی صفوی»، نماینده گروهک تروریستی منافقین در واشنگتن وقتی با این سوال مواجه میشود، میگوید: «خوب، ما نمیتوانیم در مورد این مساله حرف بزنیم …» او سخنانش را قطع میکند و نگاهش را به پاهایش میدوزد. سوال مجددا اینگونه مطرح میشود: «آیا او زنده است؟ آیا او در آلبانی است؟» پس از چند ثانیه سکوت، پاسخ صفوی باز هم این است: «ما نمیتوانیم درباره آن حرف بزنیم.» قرارگاه مجاهدین در آلبانی – گزارش نیویورک تایمز
قرارگاه مجاهدین در آلبانی – گزارش نیویورک تایمز
گزارش نیویورکتایمز از اردوگاه منافقین| نمیتوانند درباره سرنوشت رجوی حرف بزنند؛ اردوگاه خالی بودخبرنگار روزنامه نیویورکتایمز که از اردوگاه منافقین در آلبانی بازدید داشته، میگوید اعضای این گروهک تروریستی میگویند نمیتوانند درباره سرنوشت سرکرده این گروهک سخن بگویند.
The entrance to the camp housing members of the Mujahedeen Khalq, or People’s Jihadists, near Manez, Albania.Credit…Tara Todras-Whitehill for The New York Times
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «پاتریک کینگسلی»، خبرنگار روزنامه نیویورکتایمز ضمن انتشار گزارشی در این روزنامه خبر داده که توانسته است از اردوگاه گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق) در آلبانی بازدید کند.
بخش عمده گزارش نیویورکتایمز به روایت تاریخچه این گروهک تروریستی اختصاص دارد اما در میان سطور این گزارش، نکات جدیدی هم بهچشم میخورند.
نویسنده در تشریح چگونی ورود خود به کمپ منافقین مینویسد: «در ابتدا، گروه درخواستهای متعدد برای دسترسی را نادیده گرفت. بنابراین بدون چندان امیدی به سوی پایگاه آنها حرکت کردم و مدارک خود را به محافظین ارائه دادم. سه ساعت بعد، اندکی پیش از غروب آفتاب، تماسی دریافت کردم. به شکل تعجبآوری اجازه ورود یافته بودم. بنابراین، شروع به یکسری مصاحبه، شرکت در جلسات تبلیغاتی و تورهایی کردم که تا ساعت ۱:۳۰ بامداد به طول انجامید. یک عکاس نیویورکتایمز نیر چند روز بعد اجازه ورود دریافت کرد.»
نویسنده بر این باور است که شاید اجازه ورودش به کمپ منافقین تلاشی از سوی این گروهک برای تصحیح چهرهاش پس از مواجهه با خبرنگار نیویورکتایمز در سال ۲۰۰۳ بوده است، زمانی که شخص مورد مصاحبه این خبرنگار از روی نوشته صحبت میکرده و خبرنگار اجازه گفتوگوی خصوصی با اعضای این گروهک را نیافته بود.
یکی از نکاتی که در این گزارش میتواند مورد توجه قرار گیرد، شیوه پاسخگویی اعضای گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین در آلبانی) به سوال در خصوص سرنوشت «مسعود رجوی»، سرکرده این گروهک است که به نوشته نیویورکتایمز از سال ۲۰۰۳ ناپدید شده است.
علی صفوی»، نماینده گروهک تروریستی منافقین در واشنگتن وقتی با این سوال مواجه میشود، میگوید: «خوب، ما نمیتوانیم در مورد این مساله حرف بزنیم …» او سخنانش را قطع میکند و نگاهش را به پاهایش میدوزد. سوال مجددا اینگونه مطرح میشود: «آیا او زنده است؟ آیا او در آلبانی است؟» پس از چند ثانیه سکوت، پاسخ صفوی باز هم این است: «ما نمیتوانیم درباره آن حرف بزنیم.»
در میان اشاره به سوابق گروهک تروریستی منافقین، نیویورکتایمز به نظر مورخی بهنام «یرواند آبراهامیان» در خصوص وضعیت منافقین (مجاهدین خلق) در افکار عمومی ایران اشاره میکند. «این گروه ادعا میکند که هنوز از حمایت زیادی برخوردار است اما آقای آبراهامیان گفت که محبوبیت این گروه پس از روی آوردن به خشونت در اوایل دهه ۱۹۸۰ سقوط کرده است. وقتی با مردمی گفتوگو میکنید که در دوران انقلاب زندگی کردهاند و نام “مجاهدین” را میبرید، آنها برآشفته میشوند.»
خبرنگار نیویورکتایمز پس از اشاره به نحوه انتقال منافقین از عراق به آلبانی با نقشآفرینی آمریکا، مینویسد: «وقتی من از پایگاه بازدید کردم، بهشکل عجیبی خالی بهنظر میرسید. گروه ادعا میکند که [این پایگاه] میزبان ۲۵۰۰ نفر است اما در طول دو روز، ما بیش از ۲۰۰ نفر در آنجا ندیدیم.»
به نوشته این روزنامه آمریکایی، دهها نفر از اعضای سابق گروهک تروریستی منافقین اکنون بهصورت مستقل در آلبانی زندگی میکنند. «من با ده نفر از آنها دیدار کردم که هرکدام از آنها توضیح میداد که با شستوشوی مغزی تجرد اختیار کرده بود.»
این افراد میگویند، روابط رمانتیک و افکار جنسی ممنوع بودهاند، تماس با خانواده به شدت محدود شده بود و از دوستی برحذر داشته میشدند. همگی روایت کردند که مجبور به شرکت در مراسمهای انتقاد از خود بودهاند که در آن اعضا در خصوص هرگونه تفکر جنسی یا غیروفادارانهای که داشتند در برابر فرماندهانشان اعتراف میکردند.
کینگسلی به نقل از «عبدالرحمان محمدیان»، فردی ۶۰ ساله که در سال ۱۹۸۸ به عضویت گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق در آلبانی) درآمده و در سال ۲۰۱۶ از آن جدا شده، مینویسد: «شما کمکم میشکنید. خود را فراموش میکنید و شخصیتتان را تغییر میدهید. تنها از قوانین پیروی میکنید. شما خودتان نیستید. شما تنها یک ماشین هستید.»
خبرنگار نیویورکتایمز با اشاره به اینکه گروهک منافقین (مجاهدین خلق، فرقه رجوی) برای افزایش نفوذ خود روی به اینترنت آورده است میگوید در جریان بازدیدش از اردوگاه مزبور، یک استودیوی ضبط به او نشان داده شده که در آن دو آهنگساز مشغول ساختن آهنگها و ویدئوهایی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران هستند تا در شبکههای اجتماعی منتشر شوند.
A cafe in Tirana where Iranian defectors from the M.E.K. often gather.Credit…Tara Todras-Whitehill for The New York Times
کینگسلی در ادامه مینویسد: «سوئیتهای کامپیوتر که جداشدگان میگویند چیزی شبیه به “ترول فارم” (مجموعهای از اعضای دونپایه که با اکانتهای متعدد در فیسبوک و توییتر پیامهایی را در انتقاد از دولت ایران، تشویق سران گروهک تروریستی منافقین و تقویت لابیگرانی که از آنها پول میگیرند تایپ میکنند) است، به من نشان داده نشد.»
وی میافزاید: «زمانی که جولیانی و بولتون در سالهای اخیر سخنرانی عمومی داشتند، به اعضا دستور داده شده بود که خط مشخصی را [از سخنان آنها] ۱۰ بار از اکانتهای مختلف توییت کنند.»
نویسنده میگوید منافقین بین او و سه نفر از آمریکاییهایی که از اردوگاه آنان در عراق حفاظت میکرده ارتباط برقرار کردهاند، اما «کاپیتان متیو وودساید» در بین ایبن سه نفر نبوده است. کینگسلی با وودساید در خصوص وضعیت اردوگاه منافقین در عراق گفتوگو کرده است. او بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۵ ناظر آمریکاییها در اردگاه منافقین بوده است.
به گفته وودساید، آمریکاییها در واقع به ساختمانهای اردوگاه منافقین و اعضای آن که بستگانشان میگفتند به زور در اردوگاه نگهداری میشوند، به صورت منظم دسترسی نداشتهاند.
بر اساس گفتههای وودساید، سران منافقین پس از چند روز تاخیر به اعضا اجازه دیدار با مقامات آمریکایی و خویشاوندانشان را میدادهاند.
وودساید میگوید فرار از اردوگاه برای اعضا به خصوص زنان بسیار سخت بوده تا آنجا که دو نفر از آنان تلاش کرده بودند با کامیون تحویل بار از آنجا فرار کنند.
وی در پایان میگوید: «من آن سازمان را کاملا نفرتانگیز یافتم. از اینکه آنها در آلبانی حضور دارند، متعجبم.»
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تروریست کیست ؟ ما مزدور هستیم یا شما؟
////////////////////////
دسته: انتخاب سردبیر
غلامرضا شکری: وطن فروشی و جنگ افروزی رجوی
اما وقتی برنامه را دیدم متوجه شدم باز فرقه در مسیر جنگ افروزی، دروغهای دیگری را علم کرده تا شاید بتواند برامپ را راضی کند و اعلام جنگ و…!!!!!!!! میخ طویله به نقل از رجوی ملعون. حال راستش من ماندم این […]
مالک بیت مشعل: خیمه شب بازی های فرقه مجاهدین چند 10 نفره شده اند
فرقه مجاهدین باز هم یک تظاهرات ۱۰ و۲۰ نفره در آمریکا همراه با اجلاس عمومی سازمانملل متحد راه انداخته است که اتفاقا بر عکس دفعه های قبل نتوانسته در آمریکا تمشاچی اجاره ای […]
غلامعلی میرزایی: خبر اخراج بولتون
بخاطر همین است که این عنصر چنگ طلب از سیاست فقط این را یاد گرفته که کت شلوار بپوشد وحرفهای نامربوط بزند که تنها خریدارش هم فقط همین فرقه رجوی است […]
رحمان محمدیان: ۱۵ شهریور 1344 و رویکرد فرقه گرایی و تروریستی رجوی
این فرد یعنی مسعود رجوی با استفاده از فضای ایجاد شده بعد از انقلاب ضد سلطنتی مردم ایران و میل وافر جوانان به استقلال و رفاه اجتماعی انبوهی نیروهای جوان […]
گفتگوی محمد حسین سبحانی با حسن حیرانی قسمت سوم: آیا رجوی توانسته زندان اشرف 3 در آلبانی را برای مغزشویی آماده کند؟
در رابطه با بردن نفرات به مزرعه حیوانات یا همان زندان اشرف 3 ، رجوی مدعی بود که ضرورت این دوران است و خود ابریشمچی در نشست میگفت اینکه ما […]
هادی ثانی خانی : فرقه رجوی ، مجاهدین خلق، و یاوه گوییهایش
بعضی مواقع به خودم میگویم خدایا در چه فرقه ای بوده ام که تمام کارهایش و اخبارش را با سانسور پیش میبرد مگر مردمی وجود ندارند که این واقعیتها را […]
محمد عظیم میش مست: بالاترین خطر برای فرقه مجاهدین در آلبانی شعله کشیدن عشق و عاطفه است
بعد ازتحمل محدودیت ها محرمیت ها وفشارهای روحی وروانی بیشمار نوبت اعزام من به کشور آلبانی فرا رسید. فکر کنم یک اکیپ پنجاه نفره بودیم چندین بار توجیه شدیم مسولین […]
غلامعلی میرزایی: به بهانه کار در اروپا ولی اسارت در عراق و قلعه اشرف
البته رجوی ، سرکرده فرقه مجاهدین خلق ازاین بحث چند هدف را پیش می خواست ببرد . یک اینکه رقابت و چشم وهم چشی بین نفرات بیندازد وهمه را چند […]
رحمان محمدیان: رجوی و فرقه مجاهدین خلق در آلبانی بازهم بور شدند
بیاد دارم وقتی که قبل از بسته شدن رمسا و خدمات کمیساریا به جدا شدگان با کارمندان کمیساریا دیدار و به کارشان اعترض می کردیم، رک و روشن بمن گفتند […]
غلامعلی میرزایی: دریافت اجازه کار در آلبانی – تلاش بی وقفه اعضای جدا شده از فرقه مجاهدین خلق جواب داد
به وزارت کشور هم مراحعه کردیم اصلا نمی پذیرفت که ملاقات کند وحرف ماها را بشنود.تا اینکه حدود سه ماه پیش کمیساریا که یک ارگان بی طرف باید باشد در […]
عظیم میش مست: شکست خفتبار برای رجوی ، دولت آلبانی بر خلاف تمایل رجوی به اعضای جداشده در آلبانی اجازه کار داد
تحت تاثیراقدامات وفشارهای فرقه مجاهدین خلق ، دولت آلبانی ازهرگونه کمکی به جداشدگان خودداری میکرد به این امید که جداشدگان را نا امید وتحت فشارواداربه ترک آلبانی کند چراکه این […]
گفتگوی محمد حسین سبحانی با حسن حیرانی از اعضای جداشده از مجاهدین خلق در آلبانی
فکرکنم شما یکی ازنکات خیلی مهمی را که بعد ازجدایی ازسازمان مجاهدین اعلام کردید و در مورد آن افشاگری کردید یک روشی بوده که درسازمان مجاهدین خلق بوده و آن […]