به دستور رجوی در تمام تشکیلات شعار و سرودها و کتاب و اسناد ضد آمریکائی جمع آوری شد. سالهاست که وظیفه اصلی خانم سونا صمصامی و اعضای رده بالای فرقه رجوی در آمریکا و استمالت و دلجوئی از مقامات آمریکائی و نزدیک شدن به آنها می باشد. آنها برای نزدیک شدن به این مقامات ماهها و سالها طرح و برنامه و هزینه کرده اند. رجوی همچنین در نشستها بسیار ناله می کرد از گزارش ۴۰ صفحه ای دیدبان حقوق بشر که این گزارش نقض حقوق بشر و فشار و شکنجه بر روی اعضای فرقه توسط تشکیلات و فرماندهی رجوی انجام می شده است را افشا می کند و در مستندات سیستم اطلاعاتی آمریکا به این موضوع بعنوان محور اختلاف اشاره شده است. او با غیض به تک تک اعضای جدا شده ای که در این گزارش از آنها نام برده شده بود فحاشی کرد. یکی دیگر از دلخوریهای رجوی بر می گردد به آوریل سال ۲۰۱۵، زمانی که از مریم رجوی دعوت شده بود برای ارائه شهادت در خصوص داعش در یکی از جلسات استماع کنگره حضور پیدا کند، دانیل بنجامین به همراه رابرت فورد، سفیر سابق آمریکا در سوریه، حاضر نشدند در آن جلسه حضور پیدا کنند
آرزوی قدرت مریم رجوی ۶۶ ساله و شوهر غایبش
بتول سلطانی، زنان ایران ـ 08.05.2019
آرزوی قدرت مریم رجوی ۶۶ ساله و شوهر غایبش
خانم بتول سلطانی، زنان ایران، آلمان ۰۸٫۰۵٫۲۰۱۹
اخیرا بعد از اوج گیری فشار ترامپ بر ایران فرقه رجوی بیش از همیشه نمی تواند ظاهر حفظ کند و افتضاح ناتوانی خودش و توسل به استکبار جهانی را مخفی کند.
فرقه رجوی همه افراد و لابیهائی که سالیان سال است مفت هزینه های هنگفت دریافت می کنند را موظف کرده تا از این آب گل آلوده باید ماهی بگیرند و رجوی را برای مجامع سیاسی حلوا حلوا کنند و تا رسیدن به قدرت تلاش کنند و برای این لابیها و افراد در ملاقاتهای رسمی جایزه های بسیار بزرگ و ملیاردی از جیب مردم ایران پیشکش شده است.
محصول این اقدامات فرقه این بود که در ماه فوریه ۲۰۱۹، جولیانی در تجمع طرفداران فرقه در ورشو (پایتخت لهستان) در حاشیه کنفرانسی که توسط آمریکا در رابطه با مسائل خاورمیانه تشکیل شده بود، ضمن سخنرانی تند علیه مقامات ایرانی، بیان کرد که آمریکا باید دولت ایران را سرنگون و رجوی را جایگزین آنها کند این شیرین ترین اتفاق برای رجوی بود.
روزنامه نیویورک تایمز در سال ۲۰۱۲ در مقالهای به قلم اسکایت شین درباره این مدافعان فرقه رجوی مینویسد:
بسیای از حامیان برجسته آمریکایی آنها، ۱۵ تا ۳۰هزار دلار در ازای سخنرانی برای گروه گرفتهاند. آنها همچنین در قالب مسافرتهای لوکس بدون اینکه یک دلار از جیب خود هزینه کنند، به پاریس و دیگر شهرهای جهان سفر میکنند تا در مراسم مجاهدین خلق شرکت کنند. اد رندل، فرماندار سابق پنسیلوانیا، در مارس ۲۰۱۲ تأیید کرد که منافقین مبلغ نزدیک به ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار دلار به او پرداخت کردهاند.
پایان نقل قول
به نظر میرسد به دیگر پشتیبانان درجه اول نیز به همین شکل پاداش دادهاند.
هم اکنول بهترین فرصتها بدست آمده تا در ازای خشم ترامپ فرقه رجوی خودنمائی کند و بیشترین تمرکز و هزینه را در حال حاضر فرقه رجوی برای مطرح کردن اسم خودش و برای پاک کردن افتضاحاتی که در پرونده اش داشته بکار گرفته است.
از نشستهای رجوی بیاد دارم که حتی افسوس کارهائی که انجام شده بود از جمله کشتن سه سرهنگ ارتش آمریکا را می خورد و عنوان می کرد که برای سرنگون کردن حکومت ایران حاضر است دامن هم بپوشد.
گویا رجوی فراموش کرده بود که در مسیر فرار از میدان واقعی مبارزه و فرار از ایران خود را به صورت خانم همراه دکتر بنی صدرتغییر قیافه داده بود و این افتضاح تر از دامن پوشیدنش می باشد.
به دستور رجوی در تمام تشکیلات شعار و سرودها و کتاب و اسناد ضد آمریکائی جمع آوری شد.
سالهاست که وظیفه اصلی خانم سونا صمصامی و اعضای رده بالای فرقه رجوی در آمریکا و استمالت و دلجوئی از مقامات آمریکائی و نزدیک شدن به آنها می باشد. آنها برای نزدیک شدن به این مقامات ماهها و سالها طرح و برنامه و هزینه کرده اند.
رجوی همچنین در نشستها بسیار ناله می کرد از گزارش ۴۰ صفحه ای دیدبان حقوق بشر که این گزارش نقض حقوق بشر و فشار و شکنجه بر روی اعضای فرقه توسط تشکیلات و فرماندهی رجوی انجام می شده است را افشا می کند و در مستندات سیستم اطلاعاتی آمریکا به این موضوع بعنوان محور اختلاف اشاره شده است.
او با غیض به تک تک اعضای جدا شده ای که در این گزارش از آنها نام برده شده بود فحاشی کرد.
یکی دیگر از دلخوریهای رجوی بر می گردد به آوریل سال ۲۰۱۵، زمانی که از مریم رجوی دعوت شده بود برای ارائه شهادت در خصوص داعش در یکی از جلسات استماع کنگره حضور پیدا کند، دانیل بنجامین به همراه رابرت فورد، سفیر سابق آمریکا در سوریه، حاضر نشدند در آن جلسه حضور پیدا کنند
بنیامین دعوت از رجوی را «شرمآور» توصیف کرد و فورد در اظهار نظری جنجالی به المانیتور گفت: «مجاهدین خلق چه مزخرفی در مورد دولت اسلامی دارد که بگوید؟
مشکل حائز اهمیت دیگر این است که بطور واقعی از جامعه ایران فرقه رجوی طرد شده و کسی آنها را نمی خواهد بطوریکه حتی طیف مخالف حکومت ایران از اساس نه تنها گرایشی به حمایت از رجوی ندارند بلکه به شدت مخالف آن می باشند و اینها معضلاتی است که شیرینی فشار آمریکا و ترامپ بر ایران را به کام رجویها زهر می کند.
ماکزیمم نقش فرقه رجوی فقط در حد مهره فشار است و نه بیشتر.
به نظر می رسد تمام هزینه های هنگفتی که فرقه رجوی از حق افراد خودش که خیلی ها بیمار و احتیاج مبرم به رسیدگی های پزشکی داشتند گرفت و در حلقوم این لابی ها ریخت به ثمر و نتیجه نخواهد رسید.
نه تنها آرزوی رسیدن به قدرت را فرقه رجوی به گور خواهد برد بلکه از نظر ایدئولوژیکی هم با همه این افتضاحات و پشت پرده های ننگین در حق اعضای خود و از طرف دیگر فروختن منافع مردم ایران بیش از پیش باعث نفرت انقلابیون خواهد شد، باعث نفرت بازماندگان نسلی که به آرمان و اعتقاداتشان توسط رجوی خیانت شد.
بتول سلطانی، آلمان
۰۷٫۰۵٫۲۰۱۹
/////////////////////////////////