مریم رجوی، رییس جمهور انتصابی و مادام العمرم

0
647

مریم رجوی، رییس جمهور انتصابی و مادام العمرم 

انجمن نجات، مرکز تهران، بیست و ششم اکتبر ۲۰۱۷:…  مسعود رجوی در ۲۶ مهر ۱۳۶۸ مریم قجر عضدانلو (رجوی) را به عنوان مسئول اول سازمان مجاهدین خلق معرفی کرد، و این در حالی بود که خود او تا آن زمان این عنوان را یدک می کشید. با این معرفی در حقیقت مسعود رجوی جایگاه ویژه ای برای خود قائل شد. پایه این اقدام در واقع در سال ۱۳۶۴ در پاریس با طلاق مریم از مهدی ابریشمچی و ازدواج او با مسعود رجوی … 

لینک به منبع

رییس جمهور انتصابی و مادام العمر

انجمن نجات مرکز تهران ۳ آبان ۱۳۹۶

مسعود رجوی در ۲۶ مهر ۱۳۶۸ مریم قجر عضدانلو (رجوی) را به عنوان مسئول اول سازمان مجاهدین خلق معرفی کرد، و این در حالی بود که خود او تا آن زمان این عنوان را یدک می کشید. با این معرفی در حقیقت مسعود رجوی جایگاه ویژه ای برای خود قائل شد. پایه این اقدام در واقع در سال ۱۳۶۴ در پاریس با طلاق مریم از مهدی ابریشمچی و ازدواج او با مسعود رجوی گذاشته شده بود و با این طلاق و ازدواج، مجاهدین خلق از نظر اجتماعی شدیداً افت کرده و روند تبدیل شدن به یک فرقه مخرب کنترل ذهن را آغاز نمودند.

در ۶ شهریور سال ۱۳۷۲ در اجلاس شورای ملی مقاومت در عراق که مسعود رجوی مسئول آن بود، مریم رجوی به سمت رییس جمهور آینده ایران انتخاب و در ۳۰ مهر همان سال توسط مسعود رجوی اعلام بیرونی گردید. این تأخیر ۲۴ روزه در اعلام بیرونی ریاست جمهوری مریم برای این بود که در این فاصله او بتواند عراق را ترک کرده و به فرانسه برود، زیرا اگر قبل از ورود او به فرانسه، عنوان ریاست جمهوری اش اعلام می شد این احتمال وجود داشت که دولت فرانسه ویزای ورود به مریم ندهد، مسعود رجوی از مدت ها قبل این برنامه را تدارک دیده بود.

پروژه ریاست جمهوری مریم رجوی و اعزام او به پاریس به منظور جلب نظر غرب برای بیرون آوردن از بن بستی طراحی و اجرا گردید که فرقه رجوی بعد از آتش بس در جنگ ایران و عراق گرفتار آن شده بود. رجوی تصور می کرد که ویترین غربی پسندش خواهد توانست نظر آمریکا و اروپا را جلب کند و موجب حمایت آنان از وی شود. سه سال حضور مریم در اروپا صرفاً به چند مسافرت بی اهمیت و چند دیدار سطح پایین خلاصه شد و او دست از پا درازتر به عراق بازگشت و البته مورد مؤاخذه مسعود قرار گرفت.

سمت “رییس جمهور برگزیده مقاومت” برای مریم رجوی بی محتوا و تحمیلی بود، زیرا که او بدون رعایت انتخابات آزاد چند گزینه ای و صرفاً از جانب شوهرش دارای این عنوان گردید و حتی برخی اعضای شورای ملی مقاومت هم با این امر مخالف بودند. انتخاب مریم رجوی خارج از عرف و قوانین شناخته شده بین المللی و دموکراسی های تعریف شده در اکثر کشورهای جهان بود. مدت زمان مشخصی برای ریاست جمهوری وی تعیین نشده بود و منتخبِ مردم ایران نبود. یک فرقه حداکثر ۴۰۰۰ نفری که غالب آنان به زور و اجبار در اسارت فرقه به سر می برند صحبت از رییس جمهور منتخبی می کنند که حتی بخشی از جمعیت ۸۰ میلیون نفری ایران، یا لااقل ایرانیان خارج از کشور، در گزینش آن شرکت نداشته اند و حتی با تمام وجود از فرقه رجوی و رییس جمهور معرفی شده اش بیزار می باشند. عملکرد فرقه تروریستی مجاهدین خلق در این مورد، فقط در چهارچوب حکومت‌های دیکتاتوری و گروه های فرقه ای که همه رهبران آن ها خود انتصابی، مادام العمر، و تام الاختیار هستند می گنجد.

فرقه رجوی کوشیده است تا هر سال با بزرگداشت ۳۰ مهر و برگزاری جشن ها و راه اندازی مسابقات ورزشی و . . . نیروها را تا مدتی مشغول و روحیه آن ها را بالا ببرد و این رویداد را در نظر آنان مهم جلوه دهد. البته؛ امسال این برنامه ها در سکوت و خاموشی برگزار شد چرا که خود مریم رجوی بهتر از هر کس دیگری می داند که ۲۴ سال ریاست جمهوری بی محتوا؛ در شرایطی که فرقه تروریستی رجوی در غیاب رهبرش در بن بست مطلق قرار دارد و در باتلاق آلبانی دست و پا می زند؛ جای هیچگونه جشن و بزرگداشتی ندارد.

بهرحال داستان ریاست جمهوری مریم رجوی که البته انتصابی و مادام العمر است به خوبی ماهیت توتالیتر فرقه رجوی را آشکار می سازد و کاملا روشن است که چه نوع سیستم حکومتی برای آینده ایران در نظر داشته اند. خواست خدا بود که رجوی زودتر دست خود را رو کرد و نشان داد که به چیزی که اعتقاد ندارد آزادی و دموکراسی است.

محمدی

*** 

همچنین:
http://iran-interlink.org/wordpressfa/?p=30511

شورای از هم پاشیدۀ ملی مقاومت 

alame_Hosseini_mojahedin_Maryam_Rajaviانجمن نجات، مرکز البرز، بیستم ژوئیه ۲۰۱۷:…  سی ام تیر ماه مصادف با سالروز تشکیل شورای به اصطلاح ملی مقاومت سازمان تروریستی فرقه نمای رجوی است . در ۳۰ تیر سال ۶۰ یکماه پس ازآغاز اقدامات مسلحانۀ فرقه رجوی علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی ، رجوی ملعون و بنی صدر پس از فرار از ایران شورای ملی مقاومت را بنیان نهادند. این شورا اهداف خود را ائتلاف همه نیروهای مخالف جمهوری اسلامی به منظور … 

ایرج شکری کریم قصیم منوچهر هزارخانیزندگی ساده ما و انحطاط آن آقا !

تروریست ها شورای ملی مقاومت رجویاعضای ” شورای ملی مقاومت ” بدانند که چه نانی می خورند

لینک به منبع

شورای از هم پاشیدۀ ملی مقاومت

انجمن نجات مرکز البرز ۲۸ تیر ۱۳۹۶

سی ام تیر ماه مصادف با سالروز تشکیل شورای به اصطلاح ملی مقاومت سازمان تروریستی فرقه نمای رجوی است . در ۳۰ تیر سال ۶۰ یکماه پس ازآغاز اقدامات مسلحانۀ فرقه رجوی علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی ، رجوی ملعون و بنی صدر پس از فرار از ایران شورای ملی مقاومت را بنیان نهادند. این شورا اهداف خود را ائتلاف همه نیروهای مخالف جمهوری اسلامی به منظور سرنگونی این نظام و استقرار دموکراسی در ایران اعلام کرد و بدنبال آن به جذب و عضوگیری اشخاص و احزاب متعدد و گوناگون پرداختند .

اما بعد از مدتی برای اشخاص و احزاب عضو شورای کذایی روشن گردید که عملکردها و شعارهای شورا برای مخاطبین غربی و امپریالیسم طراحی شده است و نه مردم ایران، بدین ترتیب  تصمیم به جدایی و ترک شورا گرفتند. برخی از این افراد با برخورد ها و تهمت های شدید مواجه و روانه زندان ابوغریب عراق شدند و پس از سالها زندان حال که آزاد شدند دست به افشاگری زده اند.

جدا شدن دکتر ابوالحسن بنی صدر، دکتر منصوربیات، دکتر علیرضا نوری، دکتر متین دفتری، دکتر کریم قصیم، مهدی خان بابا تهرانی، بابک امیر خسروی و ۳۰ تن دیگر که روزی اعتبار شورا را تضمین می کردند و از افراد وزنه دار و با نفوذ بودند دلیلی بر فروپاشی و انحطاط شورای ضد دموکراتیک فرقه رجوی است . رجوی نیز با مشاهده افول شورای کذایی خود در بهمن ۱۳۸۸  از رضا پهلوی فرزند شاه مخلوع ایران برای عضویت در شورا دعوت نمود، رضا پهلوی که خود مزدور آمریکا می باشد و در خیانت از رجوی سبقت گرفته و او را رقیب خود می داند ، دعوت رجوی را به دو دلیل ماهیت خشونت طلبانه ، تروریست بودن، غیر دموکراتیک و فرقه ای بودن سازمان مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت، دعوت رجوی را نپذیرفت .

اخیرا نیز مریم قجر برای احیاء شورا در جشن بادکنکی ویلپنت پاریس ، اقدام به تشکیل ائتلاف تروریسم نمود و از حضور معارضین و مخالفین مسلح سوری و یمنی که در حمایت استکبار جهانی می باشد استفاده کرد و به صورت علنی بدستوراربابان خود مجدد از دولتمردان سعودی و صهیونیسم دعوت کرد تا شاید بتواند با برگزاری این سیرک عده ای از عوام و مهمان های خیابانی را فریب بدهد و در عرصه بین المللی عرض اندام نماید.

اما همگان حتی سمپات ها و هوادران فرقه و دیگر اعضای شورا می دانند که فرقه رجوی به فرقه ای بسته تبدیل شده که در ضد دموکراتیک بودن گوی سبقت را از همه ربوده است و همراهی با چنین ایدئولوژی ویرانگری که روز به روز در منجلاب فرد پرستی رهبر خودشیفته اش فرو می رود ، دیگر بس است و باید هر چه زودتر از این فرقه جدا شوند .

جدایی رسمی مشاور ارشد مریم قجر در امور کشورهای عربی و اسلامی علامه سید محمد علی حسینی روحانی برجسته شیعه از فرقه و شورای کذایی اش در چند روز قبل و افشاگری وی علیه فرقه، خود پیامی برای دیگر افراد فریب خوردۀ مافیای رجوی است. علامه حسینی که با اعلام جدایی اش  بزرگترین ضربه را بر پیکره فرقه زد، بیش از یک دهه ارتباط تنگاتنگ با مریم قجر داشته و مریم قجر او را بزرگترین حامی اش می دانست . این روحانی برجسته در پی دریافتن واقعیت و ماهیت فرقه ، ابعاد مختلف و متعددی  از انحرافات و وابستگی فرقه به کشورهای جنگ طلب را منتشر نمود. البته کوس رسوایی فرقه رجوی سالهاست که به صدا در آمده و خوشبختانه کسانی که گفته های جداشده ها را تکذیب می کردند ، حال خود از این شورا و فرقه جدا شده اند ، هرچند با تاخیر ولی مبارک است .

بیژن – استان البرز

***

علامه حسینی مشاور مریم رجوی اعلام جدایی کردمصاحبه محمد حسین سبحانی با علامه السید الحسینی مشاور ارشد مریم رجوی

وضعیت مجاهدین بعد از سی سال و ورود به دنیای خارج از نگاه وفا یغمائی (+ ماجرای نامعلوم فروش شهر اشرف)

مزدور مریم رجوی و ترکی الفیصل اربابشاین روزهای سیاه فرقه رجوی

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید