آقای محمد علی توحیدی چه میگوید و دیگران چه تحلیل هایی دارند!

0
417

آقای محمد علی توحیدی چه میگوید و دیگران چه تحلیل هایی دارند!

 محمد حنیف نژادصابر از تبریز (امضاء محفوظ)، ایران اینترلینک، بیست و پنجم اکتبر ۲۰۱۷:… اولا شورای امنیت باید نظر بدهد که ایران قطعنامه های اورا نقض کرده یانه ! ثانیا کلید ورود وخروج عضویت در جامعه ی جهانی را هیچ قانونی به آمریکا نسپرده که اینقدر قلدرانه سخن بگوید وآقای توحیدی ازاین قلدری آمریکا اظهار مسرت کند! ثالثا مگر اسرائیل ده ها بار توسط شورای امنیت بخاطر اشغال اراضی اعراب محکوم نشده وقطعنامه هایی … 

http://iran-interlink.org

آقای محمد علی توحیدی چه میگوید ودیگران چه تحلیل هایی دارند!

با وجودی که توصیه ی منطقی ما به اینها این بود که منتظر نتیجه ونظر دولت درسایه ی آمریکا بمانند واینقدر روی اسب نحیف ترامپ سرمایه گذاری ننمایند، ، مشکلات وبحران های تشکیلاتی نگذاشت دندان روی جگر گذاشته تا بوقت خود وگزیده تر حرف بزنند!

امثال توحیدی ها مجبورند که برای مدت کمی هم که شده ، اسرای رجوی را دلخوش سازند که بزودی همه چیز بدست توانای ؟! آمریکا حل شده وآنها با شادی وخوشی به ایران آمده ومصدر امور خواهند شد تا اینهمه فرار تشکیلاتی وجود نداشته باشد!

آقای مورد وصف ، مصاحبه ای با سیمای ضدملی ودشمن آزادی رجوی ، درقسمتی از سخنان خود به خانم نیکی هیل توسل جسته واز زبان این دشمن مردم ایران چنین نقل قول میکند :

“خانم نیکی هیلی: «هدف ما از بحث پیرامون خاورمیانه، کار بر روی صلح و امنیت و حقوق‌بشر برای این منطقه است. ما نمی‌توانیم در مورد ثبات در خاورمیانه صحبت کنیم، بدون این‌که در مورد ایران صحبت کنیم “.

یعنی این آقای توحیدی ما اینقدر کم اطلاع است که نمیداند آمریکا با برچیدن پایگاه های نظامی خود وعدم حمایت ازمرتجعین منطقه ، براحتی میتواند صلح را به خاورمیانه بازگردانده وسبب شود که مردم منطقه در صلح وصفا زندگی کند!

نماینده وسخنگوی کشور سلطه گری که نقشه ی ایجاد خاورمیانه ی بزرگ ( تکه پاره کردن کشورهای مسلمان نشین ) را درسر داشته ، چگونه میتواند برای ایجاد صلح وثبات درمنطقه تلاش کند؟!

وقتی این کشور ، درطول یک قرن زعامت خود برجهان به ۷۰ کشور حمله کرده ، کودتا درآنها نموده ، میلیون ها نفر را بقتل رسانده ، نمیتواند مدافع حقوق بشر باشد و به آقای توحیدی توصیه باید کرد تا تحقیق کرده وببیند چیزی که سیستم آمریکائی از آن دفاع میکند ، چیست!

درادامه :

” سفیر آمریکا گفت ما استراتژی جدیدمان را به‌عنوان ایالات متحده با وزنی که در صحنه بین‌المللی دارد، در مقابل رژیم اعلام کردیم. ..حرفش به‌طور خلاصه این است که اگر شما می‌خواهید این رژیم طرف معامله باشد یا عضوی از جامعه جهانی محسوب شود، باید با نقض مکرر قطعنامه‌های شورای امنیت و نیز قانون‌شکنی‌هایش مقابله کنید. دوران بازگذاشتن دست رژیم برای این‌که هر کاری بکند، و هر قطعنامه‌یی را نقض کند تمام شده است؛ حداقل ما که آمریکا هستیم دیگر نمی‌خواهیم این کار را بکنیم. می‌خواهیم جلویش بایستیم “.

 اولا شورای امنیت باید نظر بدهد که ایران قطعنامه های اورا نقض کرده یانه !

ثانیا کلید ورود وخروج عضویت در جامعه ی جهانی را هیچ قانونی به آمریکا نسپرده که اینقدر قلدرانه سخن بگوید وآقای توحیدی ازاین قلدری آمریکا اظهار مسرت کند!

ثالثا مگر اسرائیل ده ها بار توسط شورای امنیت بخاطر اشغال اراضی اعراب محکوم نشده وقطعنامه هایی دریافت نکرده ؟؟

پس چرا با این قانون شکنی ها مقابله ای نمیکند وبا  مسائل جهان ،استانداردهای دوگانه را رعایت میکند؟!

آیا خود آمریکا بخاطر کمک به اسرائیل که بتواند وقعی به دستورات  شورای امنیت سازمان ملل متحد ننهد، قابل تنبیه واخراج از ” جامعه ی جهانی ” نیست ؟

وآیا سقوط واستحاله ی سازمانی که سر کوچه کمین میکرد وبا آمریکا مبارزه مینمود مثلا! از صحبت های این آقا که سخنان مداخله گرایانه ی سخنگوی این رئیس سیستم سلطه وتابعیت را مانند آیه های قرآن نقل کرده وایرادی بر آن وارد نمیداند ، بخوبی نمایان نیست!

درهر صورت ، فرد دیگری هم طی مقاله ای به نتایج برخوردهای ایران و امریکا پرداخته و اینجانب برای تنوع هم که شده ، با عدم اعلام نظر موافق یا مخالف ، این نوشته را  هم ذیلا میآورم تا آقای توحیدی هم بدانند که امریکا در سال های اخیر ، قدرتی نبوده که به هرچیزی که دست زد ، طلا بشود وبلکه درمواردی بازی ها را به ایران باخته است :

” شرط های بازنده آمریکا بر علیه ایران – عماد آبشناس – بسیاری باور دارند که پس از انقلاب اسلامی در ایران یکی از مشکلات عمده ای که ایالات متحده در رویارویی با ایران دائما با آن مواجه بود همیشه شکست طرح ها و نقشه هایش بر علیه ایران و شکست طرح ها و نقشه هایش در منطقه توسط ایران بوده.

تقریبا طرحی نیست که ایالات متحده یا همپیمانانش در منطقه خاورمیانه پیاده کرده باشند که در نهایت به نفع ایران تمام نشده باشد.

از اشغال افغانستان گرفته تا اشغال عراق تا نقشه آمریکا برای تجزیه منطقه توسط القاعده و داعش تا طرح عربستان سعودی (که همپیمان امریکا است) برای اشغال یمن تا اشغال لبنان توسط اسرائیل تا… همه در نهایت به نفع ایران تمام شد.

افغان هایی که روزی پنج دیپلمات و خبرنگار ایرنا را درمزار شریف به قتل رساندند امروزه دولتی دارند که دوست ایران است.

در عراق که هشت سال جنگ خانمان سوز بر علیه ایران راه انداخته بود همپیمانان ایران به قدرت رسیدند.

در یمن علی عبد الله صالح که زمانی برای اینکه قسمش مبنی بر کمک به عراق در جنگ بر علیه ایران دروغ نباشد به عراق آمد و یک خشاب تیر به سمت ایرانی ها در کرد امروزه همراه با ارتش یمن در صف انصار الله و همپیمانان ایران قرار دارند.

در سوریه که نزدیک بود در دست داعش سقوط کند امروزه همپیمانان ایران قدرت را پس گرفته اند.

چرا؟

چرا همه طرح های ایالات متحده و همپیمانانش در مقابل ایران با شکست مواجه می شود و امروزه رئیس جمهوری آن مجبور است که بالا و پایین بپرد که نفوذ ایران در منطقه باید محدود شود؟

چون ارگان های امنیتی و اطلاعاتی ایران بسیار عمقی مسایل منطقه خاورمیانه را بررسی کرده اند در حالی که آمریکایی ها بصورت سطحی به خواسته های مردمان منطقه پرداخته اند.

چون طرح آمریکایی ها مبنی بر این بوده که منطقه با جنگ های بی پایان مواجه شود اما طرح ایران مبنی بر این بود که منطقه از جنگ های بی پایان در امان بماند.

در واقع چون آمریکایی ها طرح و نقشه ای برای بعد از اشغال افغانستان یا عراق و یا سرنگونی حکومت سوریه و یا اشغال یمن نداشتند در حالی که ایرانی ها راهکار و افراد مناسب را برای این کارها از قبل آماده کرده بودند ومثلا وقتی صدام حسین در عراق سقوط کرد چون ایرانی ها از قبل برای زمان سرنگونی صدام حسین برنامه ریزی کرده بودند همپیمانانشان به راحتی توانستند قدرت را در دست بگیرند.

هر وقت آمریکایی ها و همپیمانانشان اشتباه کوچکی را مرتکب شدند ایرانی ها منتظر بودند تا امتیاز را بگیرند و به آمریکایی ها و همپیمانانشان اجازه ندادند که امتیازی را از ایران بگیرند.

این اشتباه ایران نیست که مثلا عربستان سعودی و امارات و بحرین و مصر با هماهنگی ایالات متحده قطر را محاصره می کنند و این کشور مجبور می شود به ایران پناه ببرد.

بدیهی است که ایرانی ها هم فرصت سوزی نکنند و از این فرصت بهترین بهره را ببرند.

همین ماجرا در بسیاری از موارد تکرار شده و همه نشان می دهد که ایرانی ها برای رویارویی با سناریوهای مختلف در منطقه برای خود برنامه ریزی دارند در حالی که آمریکایی ها و همپیمانانشان بدون برنامه به دنبال رسیدن به اهداف خود هستند.

شاید بتوان جدید ترین مثال را ماجرای رفراندوم کردستان عراق عنوان کرد که اسرائیلی ها و آمریکایی ها و سعودی ها پشت آن بودند و تلاش داشتند که یک منطقه جدید برای ایجاد درگیری های بی نهایت در منطقه ایجاد کنند اما به یکباره شب خوابیدند صبح بیدار شدند دیدند که ایرانی ها همه نقشه های آنها را خنثی کرده اند.

اینجا تقصیر ایران نیست که از اشتباه های آمریکا و همپیمانانش برای امتیاز گیری استفاده می کند و نفوذ بیشتر پیدا می کند این آمریکا و همپیمانانش هستند که باید عینک های خود را عوض کنند و واقع بینانه تر نسبت به ماجراهای منطقه خاورمیانه تصمیم بگیرند.

بقول یکی از دوستان بوش پدر ایران را تهدید کرد افغانستان به چنگ دوستان ایران افتاد بوش پسر هم ایران را تهدید به حمله نظامی کرد عراق به دست همپیمانان ایران افتاد حال باید نشست و دید که تهدیدهای ترامپ منجر می شود کدام بخش منطقه خاورمیانه همپیمان ایران شود “.

صابر

/////////////

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید