به گزارش خبرگزاری میزان٬ رضا ملکزاده٬ معاون تحقیقات وزارت بهداشت هم در یک کنفرانس اعلام کرده که «نزدیک به ۷۰ درصد مردم ایران چاق هستند». آقای ملکزاده افزوده است: «۱۰ درصد ایرانیان دیابت دارند و ۲۵ درصد ایرانیان وضعیت آنها به گونهای است که طی ۱۰ تا ۱۵ سال آینده مبتلا به دیابت میشوند». وی همچنین ۵۰ درصد علل مرگ و میرها در ایران را «سکتههای قلبی و مغزی» ناشی از مشکلات تغذیه اعلام کرده است. این مقام وزارت بهداشت افزوده که «۵۰ درصد مردم زمانی که به سن ۵۵ سالگی میرسند مبتلا به فشار خون بالا هستند». به گفته وی، «نزدیک به ۷۰ درصد کالری ایرانیان از مواد قندی است که این خود عامل مهمی در افزایش وزن و چاقی است». معاون تحقیقات وزارت بهداشت اعلام کرده که «ما نیاز به یک نهضت ملی برای بهبود وضعیت تغذیه و افزایش فعالیت بدنی داریم». حسن موسوی چلک٬ رییس انجمن مددکاری ایران هم طی سخنانی گفته که ایران دومین کشور «غمگین» جهان است.
رئیس انجمن مددکاری ایران: ایران بعد از عراق «دومین کشور غمگین جهان است»
«۹۰ درصد» مردم ایران فعالیت ورزشی منظم ندارند٬ «۷۰ درصد» آنها چاق هستند٬ ایرانیان جزو «غیرفعالترین» مردم دنیا بوده و پس از مردم عراق٬ «غمگینترین» مردم جهان هستند.
این آمار روز چهارشنبه ۱۲ آبان از سوی نایب رییس فدراسیون پزشکی ورزشی٬ معاون تحقیقات وزارت بهداشت و رییس انجمن مددکاری ایران اعلام شده است.
به گزارش ایرنا، لاله حاکمی٬ نایب رییس فدارسیون پزشکی ورزشی، در یک همایش در یزد از آمار پایین فعالیتهای ورزشی مردم ایران سخن گفته است.
خانم حاکی گفته که «برای پیشگیری از دیابت و عوارض آن باید فعالیت بدنی و تحرک ورزشی منظم بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ دقیقه در در برنامه شهروندان قرار گیرد».
به گزارش خبرگزاری میزان٬ رضا ملکزاده٬ معاون تحقیقات وزارت بهداشت هم در یک کنفرانس اعلام کرده که «نزدیک به ۷۰ درصد مردم ایران چاق هستند».
آقای ملکزاده افزوده است: «۱۰ درصد ایرانیان دیابت دارند و ۲۵ درصد ایرانیان وضعیت آنها به گونهای است که طی ۱۰ تا ۱۵ سال آینده مبتلا به دیابت میشوند».
وی همچنین ۵۰ درصد علل مرگ و میرها در ایران را «سکتههای قلبی و مغزی» ناشی از مشکلات تغذیه اعلام کرده است.
این مقام وزارت بهداشت افزوده که «۵۰ درصد مردم زمانی که به سن ۵۵ سالگی میرسند مبتلا به فشار خون بالا هستند».
به گفته وی، «نزدیک به ۷۰ درصد کالری ایرانیان از مواد قندی است که این خود عامل مهمی در افزایش وزن و چاقی است».
معاون تحقیقات وزارت بهداشت اعلام کرده که «ما نیاز به یک نهضت ملی برای بهبود وضعیت تغذیه و افزایش فعالیت بدنی داریم».
حسن موسوی چلک٬ رییس انجمن مددکاری ایران هم طی سخنانی گفته که ایران دومین کشور «غمگین» جهان است.
آقای موسوی چلک افزوده است: بر اساس میانگین آمارهای نشاط اجتماعی که از سوی سازمانهای معتبر بینالمللی ارائه شده، ایران جزو کشورهای شاد نیست.
به گفته وی، «ایران در میان ۱۸۵ کشور در رتبه ۱۰۵ قرار گرفته و در جدول غمگینها از پایین جدول، رتبه دوم را دارد؛ بعد از عراق دومین کشور غمگین جهان محسوب میشویم».
وی همچنین میزان اختلالات روانی در کشور را بالا دانسته و گفته در برخی مناطق تهران این اختلالات «به حدود ۸۰ میرسد که بسیار بحرانی توصیف میشود».
به گفته آقای موسوی، «مردم نسبت به سرنوشت و وقایعی که برای دیگران پیش میآید بیتفاوت شدهاند و این یک نشانه از کاهش انسجام اجتماعی محسوب میشود».
رییس انجمن مددکاری ایران «افزایش همباشی سیاه، تغییر منحنی ابتلا به ایدز با گرایش ارتباطات جنسی، زنانه شدن اعتیاد و کودکانهشدن جرائم» را از نشانههای «بحران اجتماعی» در ایران دانسته است.
موسوی چلک همچنین از وجود بیش از ۲۰۰ هزار معتاد به الکل در ایران خبر داده است که مجازاتهای سنگین نیز نتوانسته جلوی بروز این پدیده را بگیرد.
جامعه ایران در سالهای اخیر با آسیبهای متعددی اجتماعی دست و پنجه نرم میکند و چهارمین جلسه بررسی این آسیبها روز دوشنبه در حضور علی خامنهای برگزار شد.
از جزئیات این جلسه تاکنون گزارشی منتشر نشده است٬ اما حسن روحانی روز سهشنبه در صحن علنی مجلس گفت رهبر جمهوری اسلامی در این جلسه گفته که «برای مبارزه با آسیبهای اجتماعی حتی آنهایی که به دین و اسلام اعتقادی ندارند، اگر ایران را قبول دارند باید با همه توان وارد میدان شوند».