از “دریوزگی قلم به مزدان فرقه رجوی” تا “نمونه فریبکاری تبلیغاتی مجاهدین خلق”

0
1204

از “دریوزگی قلم به مزدان فرقه رجوی” تا “نمونه فریبکاری تبلیغاتی مجاهدین خلق” 

 انجمن نجات، مرکز تهران، دوازدهم آوریل ۲۰۱۶:…  سئوال : پایه های شورای باسمه فرقه ای رجوی مگر جز با این محورها ایجاد و بنا شده است ؟ * ورود بیش از ۵۰۰ نفر از رده های فرماندهی سازمان مجاهدین به شورا درسال ۷۵ که بیشتر شکل کودتایی برای تصاحب بیشترین حق امضاء می نمود را چطور تفسیر می کنید ؟ * رهبری مطلق و مادام العمر مسعود رجوی در جریانی که به نام شورا نامیده می شود را چطور باید … 

دریوزگی قلم به مزد های فرقه رجوی

لینک به منبع

نگارش های قلم به مزد های فرقه رجوی درسایتهای وابسته اش چهره دریوزگی و انحطاط فرقه رجوی را به خوبی نمایش می دهد و بطور کورکورانه و یا تعمدا در پس نوشتاری بر ضد دولت ایران سیاستهای فرقه ای رجوی را به نقد می کشند .

جمشید پیمان که به عنوان شاعر عضو شورای باسمه ای و فرقه ای رجوی است در نوشتاری ضدیت با جمهوری اسلامی را در چند محور تشریح کرده است .

وی می گوید مساله وقتی حل می شود که:

ـــ اصل حاکمیت مردمی جای اصل ولایت فقیه را بگیرد

ـــ نظام دموکراتیک مبتنی بر اعلامیه جهانی حقوق بشر جای تئو کراسی بنشیند

ـــ قانون اساسی نظام، ضامن اصل برابری حقوقی شهروندان ایرانی باشد

ـــ اصل جدائی دین از دولت تضمین شده باشد( نظام سکولار)

صرف نظر از درستی یا نادرستی نظرات جمشید پیمان که در حوصله این نوشتار نیست ، موضوع جالب این است که وی در بستری با همان ویژگی ها آرمیده و فغان از آن دارد .

سئوال : پایه های شورای باسمه فرقه ای رجوی مگر جز با این محورها ایجاد و بنا شده است ؟

* ورود بیش از ۵۰۰ نفر از رده های فرماندهی سازمان مجاهدین به شورا درسال ۷۵ که بیشتر شکل کودتایی برای تصاحب بیشترین حق امضاء می نمود را چطور تفسیر می کنید ؟

* رهبری مطلق و مادام العمر مسعود رجوی در جریانی که به نام شورا نامیده می شود را چطور باید تفسیر کرد؟

* چطور می شود مریم رجوی به ناگهان در سال ۷۵ و بعد از کودتای مجاهدین در شورا رئیس جمهور مادام العمر می شود؟

* چرا تمام مناصب کلیدی شورا در اخیتار فرماندهان مجاهدین قرار گرفته است؟

* کنار گذاشتن بعضی از شخصیت های مستقل شورا در سال های پیش چطور تفسیر می شود ؟

* جمله ” وشاورهم فی الامر ” بر روی دیوار جلسه شورا را چگونه باید دید؟

* تهمت نفوذی به هر که منتقد جدی رجوی باشد را در کدام منش و منطق تایید می کنید؟

* فرقه مجاهدین که سازمان اصلی و هدایت کننده شورا است مگر به غیر از قوانین منتج از تئوکراسی فرقه ای در مناسبات حاکم بر تشکیلاتشان بهره برده اند؟

* آیا به غیر از این است که آنها تمام قوانین تشکیلاتی را به زعم خود منطبق با قوانین شریعت تئوریزه می کنند ؟

* فاصله گرفتن شورای باسمه ای فرقه ای رجوی از تمام گروهها و…. در کجای دنیا دموکراسی یا سکولاریسم تعریف می شود؟

* منطق هر که با من نباشد علیه من است رهبر فرقه ای شورا ( رجوی ) با چه متدولوژی تعریف می شود؟

* شما چند بار بطور جدی سیاستهای رجوی را به نقد کشیده اید ؟

* اصلا اجازه و توان چنین رویارویی را دارید؟

آقای پیمان گویا شما نیز بعد ازسالیان همجواری با فرقه رجوی دچار انحطاط روانی شده اید .

نوشتار شما با منطق برهان خلف ، آئینه تمام نمای شورای باسمه ای فرقه ای رجوی است .

چون نیک نظر کرد پر خویش در آن دید

البته بسیار مسرت بخش است که بجای اینگونه ادعیه ، چون دیگر دوستان سابق شهامت اعلام مواضع و جداشدن از آنها را مد نظر قرار دهید.

آن چند دلاری هم که عایدی شماست دخلی ندارد ، و همان حقوق پناهندگی برای شما سنگین تر خواهد بود .

حسینی

یک نمونه فریبکاری تبلیغی فرقه رجوی

لینک به منبع

در یکی از سایتهای مربوط به سازمان مجاهدین خلق مطلبی تحت عنوان طرح تفکیک جنسیتی در قطار تهران- مشهد آمده و طرح اختصاص واگن های ویژه زنان را یک اقدام سرکوبگرانه علیه زنان اعلام نموده است. این مطلب در ادامه می گوید که یک کارگزار حکومتی در وحشت از واکنش های مردمی، هدف این طرح را «امکان سفری با آرامش» بیان نموده است. سایت مزبور این طرح و طرح تفکیک جنسیتی در اماکن عمومی از جمله مترو را ناشی از زن ستیزی جمهوری اسلامی عنوان کرده است.

در خبرها شنیدیم: “نخستین واگن ویژه بانوان روز دوشنبه ۱۶ فروردین در مسیر راه آهن مشهد- تهران راه اندازی شد. پیش از این هم در شبکه فروش بلیت، سهمیه خاصی برای بانوان منظور می‌شد که در حد اختصاص یکی دو کوپه ویژه در هر قطار بود اما در این طرح یک واگن اختصاص می‌یابد و حتی اگر بخشی از آن خالی باشد، به سایر گروه‌ها و افراد فروخته نمی‌شود. اختصاص مکانهای اختصاصی جهت استفاده بانوان در سرویس های حمل و نقل شهری و در راستای ایجاد آرامش بانوان، یکی از اصلی ترین مسائل مورد توافق همه مردم و مسئولین بوده است.”

در نظر گرفتن فضاهای اختصاصی برای زنان با تفکیک جنسیتی زنان متفاوت است و اینرا فرقه رجوی بهتر از هر کسی میداند اما طبق سیاق ثابت از هر ترفندی برای دغلکاری و وارونه جلوه دادن حقایق استفاده میکند. این به معنای احترام به تفاوت ها و حریم خصوصی افراد و نه اعمال محدودیت است. این طرح می تواند به ساختن شرایط مطلوب ‌تر برای یک قشر منجر گردد، نه گرفتن حق آن‌ها. فرقه رجوی این واقعیت که چه در مترو و چه در قطارهای بین شهری خانم ها در عین حال میتوانند از تمامی واگن ها و کوپه ها، علاوه بر محل های مختص خانم ها، استفاده کنند را عمدا از قلم انداخته است. بنابراین این نه یک طرح تفکیک جنسیتی بلکه یک امتیاز منحصرا در اختیار خانم ها می باشد.

برخی از کشورهای جهان که بدنبال داشتن دنیایی آرام هستند با وجود اینکه مسلمان نیستند، برخی جداسازی های زن و مرد را در عرصه های مختلف یک ضرورت برای داشتن دنیایی ‏راحت تر دانسته اند. چنین جداسازی در بسیاری از کشورها مثلا در اتوبوس و وسائط نقلیه عمومی در ژاپن اعمال گردیده است. مقامات شهری ویتنام پس از افزایش گرایش کشورهای جنوب شرق آسیا برای راه اندازی شبکه حمل و نقل ویژه بانوان، اتوبوس و قطار ویژه این قشر از جامعه را برای راحتی بیشتر آن ها راه اندازی کرده و’نگویین کوئک هونگ’ معاون کمیته مردم هانوی هدف از این اقدام را ارتقای سطح امنیت اجتماعی و رفاه بانوان ویتنام اعلام کرد. بانوان مالزیایی نیز همزمان با افزایش استفاده از قطار ویژه بانوان به وسیله دانشجویان و کارمندان زن خواستار افزایش واگن های قطار ویژه بانوان شدند. خطوط ریلی آلمان نیز تعدادی از واگن های قطار این کشور را فقط مخصوص بانوان و کودکان قرار داده و اعلام نموده اند که این تصمیم با هدف ایجاد احساس آسایش برای بانوانی است که به تنهایی مسافرت می کنند. طرح اختصاص واگن مخصوص به بانوان در قطارهای کشورهای متعددی از جمله ایران، ژاپن، هند، مصر، برزیل، مکزیک، اندونزی، تایلند، فیلیپین، امارات و روسیه سالهاست اجرا می‌شود.

فرقه مجاهدین که با فریب کاری خاص خود این طرح را اقدامی سرکوبگرانه و زن ستیز می نامد، کارنامه سیاه خود در تفکیک جنسیتی و زن ستیزی در اردوگاه های این فرقه را عمدا فراموش کرده است. زنان در این فرقه تحت فشارهای کاری، فیزیکی، روحی و استرس شدید مبتلا به انواع بیماری ها شده اند و در عین حال از جانب فرقه متهم به تمارض و تنبلی می گردند، زنان بسیاری که در نتیجه انتقاد، اعتراض و مخالفت محکوم به شکنجه و مرگ شده اند، زنانی که در راستای اهداف مستکبرانه رجوی مجبور به خودکشی شدند، زنانی که مجبور به طلاق اجباری شده و فرزندانشان را از آنان جدا کرده و به کشورهای دیگر فرستادند، زنانی که از حق تشکیل خانواده و داشتن فرزند محروم شدند و زنانی که به عقد اجباری مسعود رجوی در آمدند، سطری از کارنامه سیاه این فرقه در مورد نقض حقوق بشر و به ویژه زن ستیزی است.

نمود واقعی و عینی تفکیک جنسیتی به بالاترین شکل در فرقه رجوی اجرا شده است. خانم زهرا سادات میر باقری عضو جداشده این فرقه می گوید: “در پمپ بنزین داخل اسارتگاه اشرف علاوه بر این که باید تردد دونفره انجام می شد آن را تفکیک جنسیتی کرده بودند، صبح ها زنان و عصرها مردان برای سوخت زدن خودروها می رفتند.”

به گفته بسیاری از جداشدگان فرقه رجوی، تفکیک جنسیتی که در اردوگاه اشرف اعمال میگردید در دنیا بی سابقه بوده است به نحوی که زنان و مردان هرگز با هم روبرو نمی شدند و یکدیگر را نمی دیدند و تنها معدود زنان شورای رهبری که مسئولیت های بالا داشتند حق روبرو شدن با مردان، آنهم صرفا برای کارهای بسیاری ضروری، را داشتند.

البته مخاطب این گونه تفسیرهای فریبکارانه فرقه رجوی اعضا و هوادارانی هستند که سالهاست در خارج از ایران بسر می برند و سالیان سال است که تحت تاثیر القائات فرقه رجوی، از فضای داخل ایران بی خبرند. رجوی خود خوب میداند که مردم ایران فریب این گونه ترفند ها را نمی خورند و البته سالهاست که مردم ایران دیگر مخاطب رجوی نیستند و او برای کسب قدرت به دنبال حامیان دیگری است.

دَمِ صبح کاذب، بُوَد زود میر ولی صبح صادق، شد آفاق گیر (امیر خسرو)

محمدی

(پایان)

***

تروریست ها شورای ملی مقاومت رجویاعضای ” شورای ملی مقاومت ” بدانند که چه نانی می خورند؟

جلال گنجه ای پسر کشته شده اش در عملیات مهران را بعنوان “اعدامی” در ایران قالب می کند

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید